Ærlig Geggo: Jeg er ikke tilfreds med min krop

"Familien fra Bryggen"-stjernen fortæller ærligt, at hun ikke er tilfreds med, hvordan hendes krop ser ud
https://imgix.seoghoer.dk/geggo_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Trofaste fans af "Familien fra Bryggen" og Stephanie "Geggo" Salvarli, vil vide, at det er sjældent, at hun deler billeder af sig selv i fuld figur.

Og det er der en grund til, det afslører Geggo i et ærligt opslag på Instagram.

- Jeg kom i tanke om at jeg sjældent - nærmest aldrig - poster billeder af mig selv i helfigur. Derfor tror nogle af mine følgere, at jeg stadig har en krop som dengang, jeg gjorde, skriver Geggo til sit billede.

Men faktisk er der en grund til, at der er langt mellem billederne, hvor man kan se Geggo i fuld figur.

I takt med, at der er kommet mere fokus på kropspositivitet, føler Geggo nemlig, at det er blevet en smule "forbudt" at udtrykke, at man ikke er tilfreds med sin egen krop.

- Jeg er ikke en stor pige, det ved jeg godt, men jeg er ikke tilfreds med min krop - there, i said it. Jeg vil ikke være skelet-tynd, jeg vil bare gerne være tilpas i min egen krop. Det er jeg ikke flov over at indrømme at jeg ikke er ligenu, fortæller Geggo.

Hun er derfor gået i gang med et forløb, hvor hun skal få kroppen strammet op.

- Jeg er startet forløb hos en træner med kostplan og alt - for jeg vil gerne stramme (væsentligt) op. Jeg elsker at så mange elsker deres former BLIV ved med det - former er dejlige. Jeg vil bare gerne omrokere lidt på mine, og det er altså OKAY. Jeg nægter iøvrigt at redigere mig selv tyndere - det er der sgu ikke meget, skriver Brygge-stjernen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Selvom Geggo altså ikke synes om sin krop for tiden, så må vi her på SE og HØR bare sige, at vi stadig synes, at hun ser skøn ud.

Sponsoreret indhold