Familien fra Bryggen28. oktober 2018

Geggo slår fast: - TV3 betaler ikke for vores bryllup

Geggo og Cengiz er flere gange blevet spurgt, om TV3 og folkene bag ”Familien fra Bryggen” er med til at finansiere deres bryllupsfest. Selv om hun helst vil holde sin økonomi privat, fortæller hun nu, hvem der betaler for gildet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_og_cengiz.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Geggo og Cengiz vil egentlig helst holde deres økonomi privat.

Men den seneste tid er parret fra ”Familien fra Bryggen” blevet spurgt til, om TV3 eller Metronome Production, som står bag reality-serien, er med til at finansiere deres kommende bryllup.

Svaret er nej, skriver Geggo på sin blog.

- Jeg skal da være ærlig og sige at det ville være fantastisk hvis ens arbejdsgiver smed et godt stykke over en kvart million i nakken på én, og sagde “VI GI’R!” – men sådan forholder verden sig altså ikke! Hverken Metronome Productions, som er folkene bag vores program, eller TV3 som er vores kanal, betaler én krone til vores bryllup eller andre ting vi køber. Det er korrekt at jeg får penge for det jeg laver, og det er ej heller en hemmelighed, skriver Geggo på sin blog.

Hun vil dog ikke afsløre, hvad hun får for at lave ”Familien fra Bryggen”.

Hun vil dog gerne slå fast, at TV3 og Metronome Production ikke giver en krone til parrets kommende bryllupsfest.

- Ingen andre end Cengiz og jeg betaler for vores bryllup. Min mor har betalt min kjole, fordi det insisterede hun på – og selvfølgelig siger jeg ikke nej tak til det, det ville være fjollet – så det er jeg meget taknemmelig for. Det er ingen hemmelighed at brylluppet bliver dyrt, det bliver faktisk rigtig dyrt – men vi får også alle vores drømme opfyldt, og har valgt ikke at spare på noget som helst.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_10.jpg
 (Foto: Aller Media)

Geggo vil egentlig helst holde sin økonomi privat, men har følt sig nødsaget til at fortælle, hvem der betaler for brylluppet. Foto: Aller Media

I det seneste afsnit af ”Familien fra Bryggen” besøgte Geggo og Cengiz en mulig bryllups-location. Noget tyder på, at parret har forelsket sig i det romantiske Næsbyholm Slot, der blev opført i 1585.

Særligt Geggo er vild med det smukke slot, der også ligger ganske belejligt – blot en times kørsel fra København.

Desuden har slottet plads til 70 overnattende gæster, hvilket også er ganske godt, da parret har planer om at holde festen over tre dage, fra fredag til søndag.

- Jeg har googlet og prøvet at sætte mig ind i, hvad ting koster til et bryllup. Det blev dyrt, sagde Geggo i det seneste afsnit af ”Familien fra Bryggen”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/familien_fra_bryggen.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Linse har insisteret på at betale Geggos brudekjole. Foto: Aller Media

- Vi ved alle sammen godt, at jeg ikke kommer til at overholde noget budget, og vi ved også alle sammen godt, at Cengiz kommer til at lægge nogle penge. Sådan er det bare. Det gør han. Men han kommer ikke til at bestemme, hvad det skal koste, tilføjede hun.

- Vi tænker, at det skal være over tre dage. Vi tænker, at folk skal komme om fredagen, og så spiser vi noget godt mad, og vi kommer hinanden ved, og så lørdag er der bryllup, og søndag har vi tømmermænd, og så er der brunch.

Cengiz sagde blot:

- Jeg tror, vi har to forskellige budgetter. Mit budget 250.000, måske jeg kan trække den til 300.000.

Tidligere havde parret planer om at blive gift i Spanien, men nu har de altså besluttet, at det skal holdes herhjemme i stedet. I begyndelsen var det også meningen, at mor Linse skulle vi sin datter og svigersøn, men den plan er også ændret.

SE og HØR har også fået en snak med parret om deres bryllupsplanlægning, og her kommer det frem, at det er Geggo, der står for det hele - og Cengiz, der "blot" sørger for, at Geggo ikke bruger for mange penge.

Du kan se videoen, hvor parret fortæller SE og HØR om deres bryllupsplanlægning herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold