Se videoen: Linse har fortrudt sin kæmpe (og ulovlige) tatovering

Linse Kessler med sin halstatovering, der nu skal fjernes.

Linse Kessler med sin halstatovering, der nu skal fjernes.

(Foto: Thomas Laursen)

Det er ingen hemmelighed, at Linse Kessler elsker tatoveringer.

Den barnfamgre Brygge-tøs har flere tusser rundt om på kroppen.

Særligt en er blevet bemærket af både hende selv og hendes mange fans: Nemlig den store (og ulovlige) halstatovering, som hun fik tidligere på året.

Men tatoveringen er ikke et hit hos Linse, som i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen” fortæller, at hun har fortrudt sin halstatovering.

Artiklen fortsætter under billedet...

Linse Kessler

Linse har fortrudt den store tatovering, hun fik på halsen tidligere på året. Foto: Aller Media

- I øjeblikket går jeg og dækker den med makeup. Ærligt kan jeg ikke holde ud at glo på den, for den er fortrudt, og den er der ikke inde i mit hoved. Jeg glæder mig fuldstændig sindssygt, til den er væk, siger Linse der ellers beskriver sig selv som typen, der ikke fortryder noget i livet:

- Jeg fortryder som regel ingenting, for det kan ikke nytte noget at rende rundt og fortryde noget. Det duer ikke. Men denne her har jeg sgu fortrudt, siger Linse i et klip fra aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen”, som du kan se herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Det er omkring ni måneder siden, at Linse Kessler første gang luftede sin nye tatovering. Det skete på hendes Facebook-profil, hvor hun fortalte, at hun længe havde drømt om at få sin hals udsmykket med blæk:

- Jeps, jeg tog en beslutning (jeg har tænkt over det længe) og fik lavet min halsTattoo og jeg er sååååå glad for den. Der er med sikkerhed delte meninger om placering osv, men det skider jeg på, for det er mig der skal bære den, skrev Linse Kessler dengang.

Artiklen fortsætter under billedet...

Linse dækker i dag sin tatovering med makeup. Men hun vil gerne have den fjernet helt med laser. Foto: Thomas Laursen

Det er som bekendt ikke lovligt at blive tatoveret på halsen herhjemme. Ifølge den danske tatoverings-lov fra 1966 må tatovører herhjemme ikke må tatovere i hoved, på hals eller på hænder.

Foruden halstatoveringen – som altså snart er væk – er Linse Kesslers krop også prydet af en tatovering, der hylder barnebarnet Alba og en tatovering, der hylder Linses afdøde mor, Mopper.

Desuden er hendes arme også fyldt med sort – og rødt – blæk. Hun har blandt andet tatoveret ”Når lort kommer til ære ved det ikke hvor det skal være”.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close