Familien fra Bryggen25. oktober 2018

Se video: Skal Geggo og Cengiz holde drømmebryllup på dette slot?

I aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen” er Geggo og Cengiz ude og kigge på det sted, der (måske) skal danne rammen om deres drømmebryllup til næste år. Og noget tyder på, at parret vil lade sig hylde over tre dage på et overdådigt sted
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_og_cengiz.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Geggo og Cengiz er i fuld gang med at planlægge deres drømmebryllup, efter Cengiz stillede det store spørgsmål under en romantisk ferie i Thailand.

Og noget tyder på, at rammerne for parrets bryllup også bliver særdeles romantiske.

I aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen” er Geggo og Cengiz i gang med at inspicere bryllups-location, og noget tyder på, at parret har forelsket sig i det romantiske Næsbyholm Slot, der blev opført i 1585.

Det er hvert fald det populære og smukke slot, som parret besøger i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen”.

Du kan se et klip fra programmet herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Særligt Geggo er vild med det smukke slot, der også ligger ganske belejligt – blot en times kørsel fra København.

Desuden har slottet plads til 70 overnattende gæster, hvilket også er ganske godt, da parret har planer om at holde festen over tre dage, fra fredag til søndag.

- Jeg har googlet og prøvet at sætte mig ind i, hvad ting koster til et bryllup. Det blev dyrt, siger Geggo i klippet fra aftenens afsnit.

- Vi ved alle sammen godt, at jeg ikke kommer til at overholde noget budget, og vi ved også alle sammen godt, at Cengiz kommer til at lægge nogle penge. Sådan er det bare. Det gør han. Men han kommer ikke til at bestemme, hvad det skal koste, siger Geggo og tilføjer:

- Vi tænker, at det skal være over tre dage. Vi tænker, at folk skal komme om fredagen, og så spiser vi noget godt mad, og vi kommer hinanden ved, og så lørdag er der bryllup, og søndag har vi tømmermænd, og så er der brunch.

Cengiz siger blot:

- Jeg tror, vi har to forskellige budgetter. Mit budget 250.000, måske jeg kan trække den til 300.000.

Tidligere havde parret planer om at blive gift i Spanien, men nu har de altså besluttet, at det skal holdes herhjemme i stedet. I begyndelsen var det også meningen, at mor Linse skulle vi sin datter og svigersøn, men den plan er også ændret.

SE og HØR har også fået en snak med parret om deres bryllupsplanlægning, og her kommer det frem, at det er Geggo, der står for det hele - og Cengiz, der "blot" sørger for, at Geggo ikke bruger for mange penge.

Du kan se videoen, hvor parret fortæller SE og HØR om deres bryllupsplanlægning herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold