Slottet brændte: Geggo og Cengiz' bryllup udskudt

Geggo og Cengiz holder foreløbig deres store planer hemmelige.

Geggo og Cengiz holder foreløbig deres store planer hemmelige.

(Foto: Thomas Laursen)

"Familien fra Bryggen"-fans over hele landet venter bare på, at Geggo og Cengiz skal holde deres storslåede bryllup. Men de kan altså komme til at vente længe.

Efter planen skulle TV-parrets store kærlighedsfest nemlig holdes på Næsbyholm Slot. Det gamle byggeri fra 1585 brændte dog i november, og derfor er brylluppet udskudt.

Det fortæller Geggo og Cengiz om i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen". Og det er tydeligt at mærke, at det går Stephanie voldsomt på.

- Vores slot er brændt og når ikke at blive klar. Og vi skal altså giftes sådan lige om lidt. Det er noget rigtigt lort, siger 28-årige Geggo i det populære reality-program.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Med Næsbyholm Slot ude af billedet leder Geggo og Cengiz med lys og lygte efter et nyt sted at fejre deres ægteskab. Det går bare ikke helt så godt.

- Vi kommer tættere og tættere på den dato, og vi skal sgu have styr på det. Også fordi jo tættere på vi kommer, jo mere stresset bliver Stephanie, og det går ud over mig derhjemme. Så vi skal bare have et slot, så hun kan slappe af, siger Cengiz med sin vanlige humoristiske distance.

Helt så afslappet kan man bestemt ikke sige, at Geggo tager hele situationen. Hun og manden Cengiz ved nemlig ikke, hvor meget datoen for brylluppet skal rykkes. Og TV3-stjernen vil bestemt ikke nøjes. 

- Jeg gider ikke at nedgradere! Jeg gider ikke at have et nederen selskabslokale i Tårnby, også kan vi bare sidde der og spise raclette allesammen. Næ, jeg vil have mit tredages slotsbryllyp, slår Stephanie fast.

Både Geggo og Cengiz får dog moralsk opbakning fra mor Linse Kessler, som med sit vanlige positive sind ser lyst på tingene.

- Det skal nok lykkes. I er skide gode til at finde ud af sådan nogle ting, lyder opmuntringen fra Linse.

Du kan se hele afsnittet af "Familien fra Bryggen" i aften klokken 20.00 på TV3.

Se Geggo og Cengiz fortælle om deres planlægning af brylluppet til SE og HØR:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close