Familien fra Bryggen19. marts 2019

Rørt Linse afslører: Får vigtig rolle til Geggos bryllup

Linse får en ganske særlig rolle, når Geggo og Cengiz skal giftes
https://imgix.seoghoer.dk/familien_fra_bryggen.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Der er traidition for, at det er brudens far, der følger hende op ad kirkegulvet og giver hende til gommen, men sådan bliver det ikke, når Geggo og Cengiz siger ja til hinanden.

Det bliver nemlig Linse, som skal følge Geggo op ad kirkegulvet, og det bliver dermed hende, som skal give Geggo til Cengiz. Det fortæller Linse SE og HØR.

- Det er det vildeste. Jeg er så glad for det. Du skulle have set mig i hovedet. Mig, som overhovedet ikke er romantisk eller noget somhelst. Jeg var lige ved at hyle, og jeg sagde: "Jamen, selvfølgelig vil jeg det", siger Linse.

Der er, ifølge Linse, en ganske særlig årsag til, at Geggo har valgt, at det netop er hende, der har fået opgaven.

- Hun tog beslutningen, fordi hun tænkte, at hun ikke har en far - i hvert fald ikke i sit liv, vel? Og så tænkte hun: Hvem har så været min far? Jamen, det har min mor jo - hun har jo altid været både mor og far. Og så spurgte hun mig: "Mor, vil du følge mig op ad gulvet?"

Det bliver vist på tv

Linse vil ikke ud med for mange detaljer omkring brylluppet, men hun kan dog afsløre, at Alba og hende har været inde og blive målt til kjoler. Og så får seerne lov at se med.

- Man får lov at se med. De tænkte over det længe, og så sagde de, at de gerne ville dele det. Så det kommer et lille kig, for der er jo en del af gæsterne, som ikke er så glade for at være på. Så det bliver ikke hele brylluppet, men nogle små kig, fortæller Linse.

Det er endnu uvist, præcis hvornår Geggo og Cengiz' bryllup skal stå.

Sponsoreret indhold