Familien fra Bryggen18. marts 2019

Geggo springer ud som forfatter

Der er en bog på vej fra "Familien fra Bryggen"-stjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_og_cengiz_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Geggo kan snart føje titlen som forfatter på CV'et. Den smukke "Familien fra Bryggen"-stjerne har nemlig en bog på vej. Det afslører hun i en story på sin Instagram.

En følger spørger Geggo, om hun nogensinde vil udgive sin del af bogen, som hun skulle lave med Linse og Mopper, men som hun sprang fra. Til det svarer Geggo.

- Nej. Den del var især om min barndom, og jeg har det stadig rigtig godt med, at jeg sprang fra - penge er ikke alt, og jeg hviler i min beslutning. Men mellem os. Noget, jeg ikke har fortalt nogen, men som jeg godt kan løfte sløret for nu: Så er der en helt anden bog på vej fra mig, skriver Geggo i storyen.

Oprindeligt var det meningen, at Geggo, Linse og Mopper skulle udgive en bog sammen, men Geggo sprang fra, fordi hun alligevel ikke brød sig om at dele ud af sit privatliv på den måde, hun gjorde det i bogen.

Det var, ifølge Geggo, meget mere anderledes og intimt en dét, hun deler ud i "Familien fra Bryggen", og hun følte sig blottet. Derfor valgte hun at springe fra. Bogen blev dog en realitet alligevel. Den fik titlen "Mopper & mig" og endte med kun at omhandle Linse og Mopper.

En personlig bog?

Det er endnu uvist, hvad Geggos kommende bog præcis kommer til at handle om, men hun løfter lidt af sløret i et andet svar på sin story på Instagram. En følger spørger, hvordan hun er blevet sådan en powerwoman, og til dét svarer Geggo:

- Hvor er du sød. Det gar jeg ikke altid været! Jeg har været igennem perioder af mit liv, hvor jeg ikke har haft styr på NOGET som helst, sejlet rundt og været en høne uden hoved. Jeg har lært mig selv at kende og fundet ro - men alt er ikke lyserødt. Jeg får også perioder, hvor det hele vælter, og jeg får lyst til at tude. Det skal I nok høre mere om i min bog, skriver hun.

Dermed tyder noget på, at man kan forvente, at bogen bliver personlig, men intet er sikkert - og det bliver det nok ikke, før Geggo afslører flere detaljer omkring sit bog-projekt.

Sponsoreret indhold