Mikkel masserede Linses bryster

Mikkel lagde boksehandskerne på hylden i 2015, og nu bliver han genkendt på gaden som Linse Kesslers lillebror, fortalte han under et foredrag for nylig.

Mikkel lagde boksehandskerne på hylden i 2015, og nu bliver han genkendt på gaden som Linse Kesslers lillebror, fortalte han under et foredrag for nylig.

(Foto: Aller Media)

Når den farverige familie fra Bryggen siger, at de går ind for sammenhold, så mener de det.

Men deres hjælpende hænder sidder nok lidt løsere end i den gennemsnitlige familie.

Da Linse Kessler for 27 år siden fik sine første brystimplantater, flyttede hun for en stund hjem til Mopper og Mikkel.

Det fortalte Bryggens ukronede dronning forleden til et veloplagt foredrag i Odense, hvor hendes hårdtslående lillebror var med som gæst.

– Så boede jeg oppe hos Mikkel og Mopper, fordi Geggo kun var ét år, og når det er inde under brystmusklen første gang, bliver de meget ømme, lød det fra den erfarne brystbombe, som blev passet af familien.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Linse Kessler

For et par år siden gik Linse ned fra 2000 ml til 1600 ml i bryststørrelse. Her står hun med det to liter store implantat. (Foto: Thomas Laursen)

Smertefuld hævn

Efter operationen skulle de nye bryster masseres for at undgå kapseldannelse.

Et job, som man egentlig godt kan udføre selv.

– Jeg kunne ikke gøre det selv, for det gjorde simpelthen så ondt, så jeg snød, men jeg tænkte, at det skal gøres rigtigt, for jeg er så glad for de her bryster, forklarede hun, mens Mikkel brød ud i sang.

– ”Der bor en bager i Nørregade”, sang bokseren, mens han kørte hænderne rundt i cirkler og afslørede, at det var brormand, der havde masseret frontpartiet – til stor morskab for salen, der lå ned af grin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Som 12-årig øvede Mikkel Kessler sig på nogle lidt andre boksebolde ... (Foto: Claus Poulsen)

– Det er jo bare helt normalt i vores familie. ”Mikkel, du skal lige have hænderne frem, så skal du lige trykke der og der og der”, forklarede han, mens publikum forsøgte at få latterkramperne under kontrol.

– Så kom jeg i tanker om, at hun altid har bidt mig som lille.

– Hun bed mig og nev mig altid, og så tænkte jeg, at nu kunne jeg gøre lidt gengæld, grinede han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lea Hvidt og Mikkel Kessler på årets Smukfest.

I sommer blev Mikkel gift med 29-årige Lea Hvidt Kessler. Forleden afslørede parret, at de venter barn nr. tre. De har i forvejen Rosa-Lia på tre og Romeo på knap fem. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ømme dutter

Der er ikke noget i familien Kessler, som går under betegnelsen ”too much information”.

Det var da også et uskyldigt spørgsmål fra en tiårig pige i salen, som gerne ville vide, hvorfor Linse i sin tid lagde sig under kniven for at få forstørret forpartiet, som tog en drejning.

– Det er, fordi ... startede Linse og spurgte så til pigens alder, hvorefter hun skruede forklaringen ned i børnehøjde.

– På et tidspunkt får du sådan nogle små ømme dutter, og dem fik jeg også, startede hun.

– Og de blev bare ikke større, supplerede Mikkel med et kækt glimt i øjet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der ville nok være kø hele vejen ned ad Islands Brygge, hvis 52-årige Linse Kessler søgte en brystmassør i dag. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– De blev bare ved med at være små, og de andre fik bare sådan nogle ... Du ved, når man er en 13-14-15 år, så begyndte de alle sammen at få sådan nogle flotte bryster, og jeg fik seriøst ikke nogen.

– Jeg havde små ømme dutter, der blev ved med at være små, og så holdt de op med at være ømme.

Linse har tidligere afsløret, at hun som 17-årig spiste en hel pakke p-piller på én gang og håbede, at hun dagen efter ville vågne op som Dolly Parton.

Det skete dog ikke, og hun måtte en tur under kniven i stedet for.

– Jeg havde hørt, at Dolly Parton havde fået opereret plasticposer ind, så de kunne se større ud, og det vidste jeg i en meget, meget ung alder, at det ville jeg gerne.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close