Familien fra Bryggen24. oktober 2014

Linse forklarer: Derfor er Mikkel ikke med i ’Familien fra Bryggen’

Få svaret på, hvorfor bokseren aldrig er med i det populære program
Af af
Linse og Mikkel Kessler ses ikke så tit, de gerne vil
Linse og Mikkel Kessler ses ikke så tit, de gerne vil
 Foto: Kaspar Wenstrup og All OverUge efter uge kan man følge familien Kesslers liv i TV3-programmet 'Familien fra Bryggen', men det mest berømte familiemedlem, bokseren Mikkel Kessler er, med undtagelse af første sæson, ikke med i programmet. Linse Kessler forklarer, at familien er tæt, men at Mikkel ikke bryder sig om at være på TV.

LÆS OGSÅ: Nu kan du dufte som Linse
- Mikkel er modsat os (resten af familien, red.) Han kan ikke fordrage kameraer. Han går foran kameraet, hvis det er hans job: TDC-reklamen, pressemøder i forbindelse med boksning og den slags. Han har det stramt med det. Han er ikke glad for det, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet

LÆS OGSÅ: Linse raser mod Carl Plum: Den forpulede bestialske lille lortemishandler…

Den storbarmede TV-personlighed fortæller også, at Mikkel Kessler hurtigt går igen, hvis han kommer på uanmeldt besøg, når resten af familien er i gang med TV-optagelser.

Mikkel Kessler er flyttet væk fra Bryggen. Det har gjort, at familien ikke ses ligeså tit, som de gerne vil, lyder det fra Linse.

LÆS OGSÅ: Her er Linse Kesslers nye bil

- Han har brokket sig over, at vi ikke kommer og besøger ham nok. Det kan jeg godt forstå, men der er langt derud, siger hun.

Herunder kan du se et klip fra den første sæson af 'Familien fra Bryggen', hvor Mikkel Kessler er med.

Sponsoreret indhold