Nyheder3. november 2018

Mikkel og Leas tragedie: Aborterede på bryllupsrejsen

Lea Hvidt Kessler og gemalen Mikkel venter lige nu deres tredje barn, men inden de kunne afsløre de lykkelige omstændigheder måtte de igennem endnu en ufrivillig abort
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180808_wen_-_skanderborg_126.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mikkel Kessler og fru Lea Hvidt Kessler afslørede tidligere på ugen, at de venter deres tredje barn sammen, men nu afslører Lea, at de inden, de kunne afsløre den gode nyhed, måtte igennem en ufrivillig abort.

Det fortæller hun på sin blog.

- Vi havde håbet på denne graviditet og endnu et mirakel, men mirakler fås ikke på bestilling! Derfor måtte vi også turen igennem igen, og jeg aborterede for nu tredje gang, inden det skulle lykkes at blive gravid med vores tredje barn, skriver Lea på bloggen.

Den ufrivillige abort skete, da parret var på bryllupsrejse.

- Tingene gik dog hurtigere end vi forventede og kort tid efter vores bryllup, stod vi med en positiv test. Vi var glade men lykken var kort, for på vores bryllupsrejse -af alle tidspunkter- aborterede jeg pludselig midt i det hele, skriver hun.

Mikkel og Lea var på bryllupsrejse på den græske ø Mykonos tilbage i juli.

Det var i mandags, at Mikkel og Lea Hvidt Kessler afslørede, at der var en familieforøgelse på vej.

Det gjorde de med et billede på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Lykkelig for at fortælle, at vi tilføjer endnu et medlem til vores cirkus. Vi er lykkelige over, at vi endnu engang venter et lille mirakel. Foråret bliver helt specielt, skrev Lea Hvidt Kessler til familiefotoet.

Lea Hvidt Kessler har tidligere afsløret, at hun og hendes bokser-mand måtte gennem to ufrivillige aborter, inden de fik deres søn Romeo.

Det afslørede Lea Hvidt i sidste år i TV 3-programmet "Til middag hos".

I dag er parret forældre til Romeo, der kom til verden i 2013, og Rosa-Lia, der blev født i 2015, men bokser-kæresten fortalte i et følelelsesladet øjeblik om, at parret måtte opleve at miste hele to gange, før hun for tredje gang kunne gennemføre en graviditet.

- Det kom bag på os, for vi kendte ikke nogen, der havde prøvet det her før, fortalte Lea Hvidt i "Til middag hos".

- Første gang var i uge 11 lige inden nakkefoldsscanningen. Der er ikke sket noget, hvor jeg har tænkt: "Nu er den gal", der var bare noget i mit hjerte, der sagde, jeg lige skulle tjekkes. Så fandt vi ud af, hjertet slog ikke, og det betyder jo så, at det er en ufrivillig abort.

Da Lea Hvidt blev gravid igen, sagde hendes mavefornemmelse igen, at alt ikke var, som det skulle være.

- Anden gang der var vi selvfølgelig lidt mere på mærkerne, for nu har vi været igennem situationen én gang. Så der vælger vi at få en scanning, hvor man kan se hjertet slå allerede fra uge seks-syv. Og hjertet slog, så tænkte vi: "Nu er alt godt", men allerede da jeg gik ud derfra, der kunne jeg bare mærke, der var et eller andet galt, fortalte bloggeren.

Sponsoreret indhold