Familien fra Bryggen26. april 2016

Linses barndom: Plejeforældre og med mor på værtshus

Linse Kessler fortæller i et interview med magasinet SØNDAG, at hun aldrig manglede kærlighed i sin barndom, som hun tilbragte sammen med sin mor ’Mopper’ og hendes plejeforældre Hanne og Niels
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_foto_dan_web_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Linse Kessler er en ægte ”Brygge-boer”, og den barmfagre kvinde fra ’Familien fra Bryggen’ har tilbragt en stor del af sin barndom på Bryggen.

Som barn var det dagligdag for Linse at løbe ned på værtshuset Haraldsborg, hvor hendes mor Mopper sad og fik en øl. Så fik Linse penge af mor til selv at købe bøfsandwich, pomfritter eller spaghetti.

Men Linses barndom var ikke kun på Byggen. Linse, der i dag er fyldt 50, levede også noget af sit liv hos plejeforældrene Hanne og Niels i Albertslund.

Plejeforældrene var ikke noget, som myndighederne havde besluttet – det var en helt privat ordning, skriver SØNDAG, som har talt med Linse om hendes barndom.

”Indimellem hentede Hanne og Niels deres plejebarn på Bryggen og tog hende med sig hjem, hvor hun fik badet og skrubbet værtshusstanken af sig, kom i rent tøj, havde sit eget værelse, lærte at tale pænt og – som hun selv siger det – »på alle måder fik lært at spise med kniv og gaffel«, skriver SØNDAG i interviewet med Linse.

Og Linse fortæller, at hun er glad for at være opvokset i to verdener:

Det er vigtigt for mig at slå fast, at jeg ikke klager over en dårlig barndom, for det havde jeg ikke. Den var anderledes end mange andre børns. Delt mellem to forskellige verdener.

- Men var det dårligt? Nej, tværtimod. Hvis jeg kun havde været i den ene verden, var mit liv sikkert gået i en helt anden retning. Nu fik jeg begge dele – gadens frihed og den borgerlige opdragelse. Det har hærdet mig og gjort mig stærk. Gjort mig til den, jeg er, siger Linse i interviewet med SØNDAG.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_45.png

Sponsoreret indhold