Reality 1. april 2016

Linse om Geggos fødsel: Det var for vildt

Cengiz frygtede, at Geggo blev hysterisk under fødslen. Derfor spurgte han sin svigermor Linse, om hun ville med til fødslen
Foto: Thomas Laursen

Det er nok de færreste, der forbinder Linse Kessler med en traditionel mormor. Men brystbomben har ER mormor med stort M. Og hun kan slet ikke få nok af sit elskede barnebarn Alba.

- Jeg ser Alba stort set hver dag. Der er vel kun et par dage, hvor jeg ikke har set hende. Jeg er nok sådan lidt stalker-agtig, for hvis jeg ikke er inviteret, kan jeg godt finde på lige at gå forbi med hundene og luske rundt ude foran, og så bliver de jo nødt til at invitere mig op, griner hun.

- Hver eneste dag bliver jeg nødt til at ringe til dem og sige, at jeg elsker dem, og at de skal kysse Alba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Linse blev da også ovenud lykkelig, da Geggo og Cengiz spurgte, om hun ville være en del af fødslen.

- Da Geggo og Cengiz spurgte om jeg ville være med til fødslen, slog jeg til med det samme. Jeg end ikke overvejede et nej. Jeg syntes, at det var meget stor ære at blive spurgt, jeg havde faktisk ikke regnet med, at de ville spørge mig.

- Det viste sig så senere, at det var først og fremmest var Cengiz, der gerne ville have mig med. Han var bange for, at Geggo ville gakke af, hun kan altså godt være rimelig…strid. Især hvis noget gør ondt. Så Cengiz og jeg havde aftalt, at så kunne hun smide os ud en ad gangen, og så kunne vi ligesom cirkle rundt på den måde. Men hun gjorde det sgu, og hun var ikke engang sur på nogen. Hun havde ondt, og hun brokkede sig, men hun var bare urkvinden, der fyrede Alba af sted.

Den nybagte mormor var på alle måder overvældet over fødslen.

- Det var FOR vildt. Det var 1-2-3 og så var Alba der. Og så ser jeg Cengiz, han står og græder. Og Geggo græder og siger: Hej, min lille ven, der er du. Så kom du endelig. Så jeg glemte helt at græde, men jeg lavede en video med dem. Jeg har dog lovet ikke at lægge den på facebook, smiler Linse.

- Mange mennesker sagde på forhånd til mig, at ’bare vent, Linse. Dine følelser kommer til at flippe helt ud.’ Jeg tænkte bare ja ja, rolig nu, men da Alba så lå der, så stod alt det de havde sagt til mig bare lysende klart. Jeg er ikke engang kommet ned på jorden endnu, jeg svæver på en lyserød Alba-sky. Jeg kan ikke helt forklare det, vi er selvfølgelig blevet en mere, men det er også min kærlighed til Geggo og Cengiz over at de har lavet Alba til mig. Og til os, smiler Linse.

[node:aller-related-content]

Hør Linse fortælle mere om rollen som Mormor her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold