Familien fra Bryggen24. april 2016

Linse Kessler igennem risikofyldt og ”hemmelig” operation

Den barmfagre Brygge-pige har været på en ”hemmelig” tur til Litauen, hvor hun lagde sig under kniven og fik foretaget ”en stor og udfordrende operation med stor risiko for komplikationer”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_kessler_tl_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er ingen hemmelighed, at Linse Kessler har været under kniven et par gange – særligt for at få ordnet sine store bryster.

Og nu har den barmfagre kvinde fra ’Familien fra Bryggen’ endnu engang været under kniven – denne gang på en klinik i Litauen.

Indtil videre vil Linse dog ikke fortælle meget om operationen, men det var ”en stor og udfordrende operation med stor risiko for komplikationer”.

I et opslag på Facebook fortæller Linse, at operationen blev foretaget for omkring en måned siden – og at den har været holdt hemmelig, fordi turen og operationen vil blive vist i det sidste afsnit af ’Familien fra Bryggen’, der løber over skærmen på torsdag.

- Jeg er så overdrevet glad og lettet, og det har været svært at holde bøtte, faktisk har jeg ikke helt kunne holde, og kom til at fortælle det til 300 mennesker i Gribskov forleden dag, men vi aftalte at de ikke måtte sige noget, og ikke et ord har jeg hørt, SÅ SEJT, fortæller Linse i sit opslag på Facebook, hvor hun også afslører, at hun lagde sig under kniven på klinikken ’Luxuskirurgi’.

Hvordan operationen gik, og hvad hun skulle opereres for, kan du finde ud af, når næste – og i denne omgang også sidste – afsnit af ’Familien fra Bryggen’ sendes på TV3 torsdag klokken 20.00.

Sponsoreret indhold