Familien fra Bryggen21. april 2016

Video: Linse viser skamlæber

Linse Kessler kommer til at vise lidt mere frem end tilsigtet i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_foto_dan_web_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der bliver ikke lagt fingre imellem i det nye afsnit af ”Familien fra Bryggen”. Cengiz og Linse har nemlig en lille overraskelse til Geggo, som hun bliver noget befippet over.

Cengiz har nemlig plastret Linses bil til med streamers (store klistermærker) i samarbejde med Linse, hvor den ene bærer teksten: ”Verdens bedste svigersøn”.

Den falder selvfølgelig lige i Geggos smag, men det er en anden, mere afslørende streamer, som får Geggo til at spærre øjnene helt op.

Den største streamer på Linses bil er nemlig et stort portræt af hende selv, hvor hendes krop umiddelbart ikke er dækket helt til.

- Man kan se lidt af din skamlæbe. Du kører rundt med din egen skamlæbe på køleren, siger Geggo med lige dele grin og overraskelse i stemmen i klippet i bunden af artiklen.

Det er dog svært at bedømme, om det virkelig er Linses skamlæbe, der titter frem på billedet. Se klippet herunder og vurder selv og se ellers hele afsnittet af ”Familien fra Bryggen” på TV3 i aften fra klokken 20.00.

Se skamlæbe-klippet her:

Her kan du også se Mopper bløde lidt op over tanken om at være oldemor, da hun holder Geggos barn, Alba, i sine arme for første gang:

Linse er også hjemme at besøge Ditte, der sidder i rullestol på grund af et brækket ben, og det går ikke stille for sig:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold