Linse opereres i ansigtet: Vågner uden trusser

I aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" er Linse og Didde i Litauen for at få opereret deres ansigter. Men da dronningen af reality vågner efter indgrebet, kan hun ikke forstå, hvor hendes trusser er blevet af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-04_kl._08.10.23.png
 Foto: TV3

Man skulle tro, at Linse Kessler efterhånden er vant til at vågne op efter en operation. Alligevel får den blonde mormor sig lidt af en overraskelse i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Sammen med Bryggen-veninden Didde Skjelmose er Linse nemlig taget hele vejen til Litauen for at lægge sig under kniven. Her skal de to madammer nemlig have foretaget en ansigtsoperation.

Og da de to blondiner vågner efter at være blevet skåret i, ser de mildest talt hærgede ud. Det er dog ikke det, som Linse er mest betaget af.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

- Okay, jeg er ikke så glad for at vågne op uden trusser på, udbryder Linse, da det går op for hende, at hun står bundløs på opvågningsstuen.

Den 53-årige reality-dronning er ellers vant til at være under kniven, da hun som bekendt har fået opereret brysterne flere gange samt fået ommøbleret ansigtet et par gange.

Men denne gang er Linse altså blevet taget med bukserne nede bogstaveligt talt.

- Jeg ved godt, at der er mange mennesker inde på den operationsstue, og jeg tror da heller ikke, at lægen har lyst til at gå i trusserne på mig. Men det er lidt mærkeligt, at mine trusser er væk. Jeg har bar kone, siger den altid bramfri TV-stjerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_kessler_9.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Til premieren på "Familien fra Bryggen" havde Linse stadig et lille plaster på hagen efter sin operation (Foto: Thomas Laursen)

Linse bliver dog forsøgt beroliget af veinden Didde, som i øvrigt ser noget mere hærget ud end sin trusseløse kompagnon. Ifølge Didde har lægerne fjernet hendes trusser tidligt i processen.

Det er dog ikke noget, der ligefrem får Linse ned på jorden. Tværtimod er hun nu bare endnu mere bekymret pga. hendes udseende forneden.

- Jeg har stadig mega hår på karamellen jo. Jeg kan slet ikke overskue, at de alle sammen har stået og luret på min urskov, lyder det fra Linse, som bestemt ikke er tilfreds med situationen.

Du kan se hele afsnittet af "Familien fra Bryggen" i aften klokken 20.00 på TV3.

Se et stort interview med Linse Kessler, hvor hun snakker om bollevenner og kærlighed:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold