Reality 21. februar 2019

Linse viser missen til Cengiz

I "Familien fra Bryggen" er de utroligt tætte. Faktisk kommer de hinanden så meget ved, at Cengiz har set sin svigermor Linse Kesslers ædlere dele
(Foto: Thomas Laursen)

Cengiz fra "Familien fra Bryggen" er nok en af de danske mænd, som er tættest med sin svigermor. Nu har de taget de to taget skridt endnu tættere på hinanden.

Nogen vil måske mene, at det er over grænsen, og at visse ting ikke skal deles med - eller vises til - sin svigersøn. Men alligevel afslører Linse Kessler i det nyeste afsnit af "Familien fra Bryggen", at Cengiz har set hendes underliv.

Og her snakker ikke bare i trusser eller bikini. Det er hele pakken, som den gode Cengiz har fået et glimt af. 

Uheldet, eller hvad man skal kalde det, kommer frem, da den lille familie er på tur til Skotland. Her vil Linse og Geggo iføre sig den skotske nationaldragt, kilt, som er en ternet nederdel til både mænd og kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: All Over Press

Cengiz og Linse må siges at have et tæt forhold (Foto: Aller Media)

I sand Bryggen-stil falder snakken naturligvis på, hvorvidt man skal være bundløs eller ej. Cengiz mener selvfølgelig, at hans hustru skal bære nationaldragten uden trusser indenunder. Men straks fanger Geggo sin mand på det forkerte ben.

- Det siger du bare, fordi du vil se min tissekone. Eller det min mors, du gerne vil se?, spørger den 28-årige mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Cengiz har dog prompte et svar klar, som virkelig forarger både Geggo og sikkert også de mange "Familien fra Bryggen"-seere. Hvis de stadig kan blive overrasket.

- Nej, den har jeg også set. Den er ikke noget for mig, slår Cengiz fast i overraskende rolig stil, når man tænker på, at han lige der sidder og snakker om sin svigermors kønsdele.

Se hele den vilde samtale her:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Jeg har set den på billeder flere gange, får han også lige indskudt, også falder den berømte tiøre endelig for den bramfri Linse Kessler.

- Nå ja, ”brøleren” den har alle sgu set, fortæller den storbarmede reality-dronning. "Brøleren, som Linse omtaler i klippet er åbenbart et billede af hendes ædlere dele, som en del mennesker har set.

Heldigvis kommer Geggo til undsætning i slutningen af klippet og forklarer seerne præcis, hvad "brøleren" er. Hun afslører også, at Linse ikke længere kan overraske hende.

- At Cengiz har set min mors ”brøler”, det overrasker mig overhovedet ikke. Det har alle hendes talkshow-gæster også. Hun viser den gladeligt frem til hvem, der nu gerne vil se den. Og hun viser den også til os, der ikke vil se den, fortæller Geggo ganske ærligt.

Du kan se dagens afsnit af "Familien fra Bryggen" klokken 20.00 på TV3.

Se Linse tale endnu mere om sine ædlere dele i en hylende morsom omgang "Jeg har aldrig...":

Sponsoreret indhold