Linse døjer med smerter: Brysterne er frifundet

Træning var alt, hvad der skulle til for at befri 52-årige Linse Kessler fra et smertehelvede. – Min ryg er blevet meget bedre nu.

Træning var alt, hvad der skulle til for at befri 52-årige Linse Kessler fra et smertehelvede. – Min ryg er blevet meget bedre nu.

(Foto: Thomas Laursen)

Ulidelige smerter var i efteråret en del af Linse Kesslers hverdag.

– Det var så slemt, at jeg dårligt kunne gå, siger Linse Kessler til SE og HØR.

Heldigvis var der hjælp at hente i nærheden.

– Jeg ringede til min bror Mikkel på stedet, for han er ekspert i dårlig ryg.

– Han sendte mig ud til sin fysioterapeut Macon, og så fik jeg lavet en MR-scanning. Ud fra de billeder kunne han se, hvad jeg skulle gøre for at få det godt igen, siger Linse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gennem hele sin boksekarriere har 39-årige Mikkel Kessler døjet med rygproblemer. - Min brors fysioterapeut Macon er gud. Det er ham, der har holdt Mikkels ryg i gang i alle de år, siger hans søster. (Foto: Claus Poulsen)

Heldigvis var det ikke diskusprolapser, som både Mikkel og Mopper ellers har døjet med, men i stedet protrusioner.

– Jeg kan få det væk ved at lave øvelser ved mit spisebord. Og så er jeg begyndt at træne meget med min personlige træner Herman, siger Linse, der nu er sluppet af med smerterne.

– Jeg er ikke længere på smertestillende, jubler brystbomben.

Uskyldige bryster

Netop de enorme fortrin kune da også nemt have været skyld i Linses rygproblemer.

Men sådan forholder det sig ikke.

– Jeg tror ikke, det er brysterne. Min krop var blevet halvgammel og svag, fordi jeg ikke passede den, men sådan er det ikke længere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

For flere år siden var SE og HØR med Linse i træningscenter. - Det nytter ikke noget med medicin. Jeg er nødt til at bygge mine muskler op, så de kan holde min ryg. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg fik ondt, fordi jeg ikke trænede. Indtil for otte år siden trænede jeg, men da vi begyndte at lave ”Familien fra Bryggen”, havde jeg ikke rigtig tid til det, og så fik jeg ikke gjort det mere, konstaterer Linse Kessler.

Du kan følge Linse og resten af ”Familien fra Bryggen” på TV3 torsdag kl. 20.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close