Cengiz overrasker målløs Linse

Cengiz har sat sig for at give sin svigermor en kæmpe overraskelse til jul, så i aftenens udgave af "Familien fra Bryggen" bliver Linse taget på sengen
https://imgix.seoghoer.dk/geggo_linse_og_cengiz.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Julen står for døren i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen", og i anledning af hjerternes fest vælger Cengiz at tage røven på sin svigermor.

Linse Kessler er normalt ikke særlig god til overraskelser, og hele familien er derfor ekstremt spændte på, hvordan dronningen af Bryggen tager den lille surprise.

null

- Min mor er verdens dårligste til overraskelser. Hun hader det! Så jeg kan godt være lidt nervøs for, at hun synes, det er knap så fedt, det Cengiz har lavet, siger Geggo i starten af klippet.

Se hele den vilde overraskelse her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Cengiz er nemlig gået all in på julepynt på Linses bekostning. Hele altanen på Amager er blevet smurt ind i al slags julelys og dekorationer.

- Jeg tror hun får et chok, fordi der er virkelig meget lys deroppe. Og det kommer til at lyse vildt meget i forhold til de andre altaner, lyder det fra Cengiz, som tydeligvis glæder sig til at overraske svigermor.

Da lysene tænder på altanen, mens hele familien står nede på gaden, bliver Linse heldigvis glad for den lille overraskelse.

Hun afslører samtidig i videoen, at hun ikke er det store julemenneske, men at hun er begyndt at gå mere op i det, efter Cengiz er kommet ind i familie.

Se Linse Kessler fortælle om den nye sæson:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold