Familien fra Bryggen24. november 2016

Så rørende! Her er det allersidste TV-klip med Mopper

Torsdag aften blev sæsonafslutningen af ”Familien fra Bryggen” sendt – og det var en på alle måder følelsesladet affære, fordi det blev det sidste, som afdøde Mopper medvirkede i. Her kan du se eller gense det sidste klip fra programmet, hvor Mopper takker sin datter Linse for al den hjælp og støtte, hun har modtaget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sidste_klip_med_mopper.jpg
 (Foto: TV3)

Vi har fulgt dem i tykt og tyndt i flere år. Vi har grinet med dem – og vi har grædt med dem.

I aften var det mest tårerne, der pressede sig på, da sæsonafslutningen af ”Familien fra Bryggen” blev sendt.

For det var allersidste gang, vi nød tid sammen med Mopper, der som bekendt sov ind efter længere tids sygdom mandag den 21. november.

I sæsonafslutningen var vi med, da Mopper fandt den perfekte ”tak-for-al-hjælpen”-gave til Linse: En hængesofa med spraglede puder til haven i Kongelunden.

https://imgix.seoghoer.dk/sidste_klip_med_mopper.jpg
 (Foto: TV3)

Det var en følelsesmæssig sæsonafslutning i "Familien fra Bryggen". Foto: TV3

https://imgix.seoghoer.dk/mopper_1.jpg
 (Foto: TV3)

Der var både grin og tårer torsdag aften, da Linse og Mopper hyggede i hængesofaen. Se det sidste klip fra programmet nederst i denne artikel. Foto: TV3

Og der var en ganske særlig årsag til, at Mopper ville give sin datter lige netop sådan en gave.

Det fortalte Mopper i det sidste – og meget rørende – klip fra programmet, der blev sendt torsdag aften.

- Fordi hun er så sød ved mig. Hun har fulgt mig til hospitalet… du skal ikke græde. Det er fordi, du har fulgt mig igennem min sygdom helt fra starten. Du har gjort meget. Du har talt med alle de læger, siger en rørt Mopper til Linse, mens de hygger med Geggo og Alba i den nye hængesofa.

- Vi taler normalt ikke om følelser, så vi sidder ikke og sætter ord på. Men efter Mopper er blevet syg, gør Mopper meget. At hun sidder og siger til mig, at jeg skal have den sofa, fordi jeg har været der for hende, fordi hun ikke har kunnet gøre det her uden mig, fordi jeg altid har støttet hende og passet på hende, det manglede bare, men TAK Mopper, for de her ord samler jeg ind i mit hjerte, og de er guld værd! Guld og diamanter! Jeg elsker Mopper så højt, siger en rørt Linse efterfølgende.

Se eller gense dét, der altså blev det sidste klip med elskede Mopper herunder:

Torsdag aften løftede Linse også lidt af sløret for, hvordan familien vil sige det sidste farvel til Mopper. Det bliver ikke et traditionelt farvel i kirken - for Mopper troede ikke på Gud.

- Hun har sagt, at det sidste jeg måtte gøre, var at sætte hende ind i en kirke, hvor folk græder over det, fortalte Linse, da hun torsdag afte blev interviewet i DRs "Aftenshowet".

Familien følger Moppers sidste vilje og dropper den kirkelige handling.

Der kommer dog alligevel til at være en ceremoni for den elskede Brygge-kvinde.

- Det bliver på vores måde. Vi holder det for os selv indtil bagefter. Det er ikke sikkert, at det er helt lovligt, fortalte Linse.

Se billeder fra Moppers liv i det store galleri herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold