Moppers ukendte søn: Jeg har tilgivet, at hun forlod mig

(Foto: Dan Mariegaard)

Alle vidste, at Mopper havde børnene Linse og Mikkel, men derudover havde hun også sønnen Mark, der er vokset op hos sine bedsteforældre i England. 

Mark blev født i 1960, da Mopper var bare 22 år gammel. Da han var få år gammel flyttede Mopper til Danmark, mens Mark blev hjemme i England, hvor han voksede op hos sin mormor og morfar.

- Nogle ville måske ikke være så glade, hvis deres mor havde forladt dem, da de var små, men sådan har jeg aldrig tænkt, fortalte Mark i 2007 til Ekstra Bladet.

Opvæksten hos Moppers forældre kalder han den bedste opvækst, han kunne få. Og han forstår godt, hvorfor Mopper gjorde, som hun gjorde.

- Hun var ung, blot 22 år. Og dengang var hun ikke klar til at tage vare på et barn, så jeg har fuld forståelse for, at hun efterlod mig et sted, hvor hun vidste, jeg ville få det godt. Jeg har tilgivet hende for længst, men det var slet ikke nødvendigt, for jeg følte det ikke som et svigt. Som ung og som voksen har jeg endnu tydeligere kunnet se, at det var en ret moden beslutning af hende. fortalte Mark også i interviewet med Ekstra Bladet.

Det var dog først i 2004, at Linse og Mikkel fik kontakt til deres halvbror i England. Siden har familien holdt kontakten. 

Ann Patricia "Mopper" Christiansen døde i mandags efter længere tids sygdom. Hun blev 78 år. 

Se flere billeder af Mopper i galleriet herunder

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close