TV3: Fans hjalp Mopper gennem den svære tid

Mopper er Familien fra Bryggens matriark. 
Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark.

Mopper er Familien fra Bryggens matriark. Hun kommer oprindelig fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark.

Foto: All Over Press

Det er ikke kun Bryggen og familien Kessler, der er i sorg over Moppers død.

Også kanalen bag den populære serie ”Familien fra Bryggen” er i sorg over, at Mopper mandag sov ind efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i flere måneder.

Dagen efter den triste nyhed udsendte TV3 en p pressemeddelelse, hvor TV-kanalen udtrykker sin sorg over Moppers dødsfald.

Læs hele historien om Mopper her

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Mopper (Ann-Patricia Christiansen) er gået bort i går. Mopper var en elskelig og yderst populær person i programmet Familien fra Bryggen, der har rullet over skærmene på TV3 i hele 10 sæsoner, skriver TV3 i pressemeddelelsen, hvor kanalen også fortæller, at ”Familien fra Bryggens” mange fans hjalp mopper igennem den svære sygdomsperiode.

- Hun var syg igennem længere tid, og hun var så glad for alt den kærlighed, alle de søde tanker og alle de opmuntringer, som er strømmet ind lige siden Linse i september måned offentligt fortalte, at Mopper var alvorligt syg, står der i pressemeddelelsen.

Det var i begyndelsen af september, at familien afslørede, at Mopper var ramt af alvorlig sygdom. Dengang fortalte Linse på vegne af sin mor, at de havde håbet at kunne have holdt sygdommen privat i en længere periode. Men 7. september valgte familien at stå frem.

Og det var der en årsag til, fortalte Linse dengang.

- Mopper ønskede ikke at få det frem. Hun havde ikke lyst, og så går hun alligevel ned på Haraldsborg (lokal bodega, red.) og fortælle hele banden. ”Mor det bliver du simpelthen nødt til at vente med. Vi kan ikke blive ved med at fortælle pressen, at de ikke må sige noget, når du siger noget til alle”, forklarede Linse til SE og HØR under pressemødet i begyndelsen af september.

Læs hele historien om Mopper her

Familien havde selv både forventet og frygtet, at pressen ville skrive om Moppers sygdom, også selv om Linse og resten af Kessler-familien havde bedt om fred under det vanskelige sygdomsforløb.

- Jeg ved ikke helt, hvorfor I ikke har skrevet om det, men jeg er så taknemmelig for, at I ikke har gjort det. For det ville bare være så trist for Mopper at skulle læse om. For Mopper er jo ikke bange for at sige tingene ligeud, og når hun er frisk nok til det, så gør hun det, fortalte Linse under pressemødet og tilføjede:

- Så tak fordi I ikke har skrevet om det.

Mopper sov ind mandag aften kl. 18:25 omgivet af sine allernærmeste. Inden da havde Mopper længe været svækket af sin sygdom, der blandt andet betød, at hun har været indlagt på Rigshospitalet, og at hun også fik anlagt en sonde gennem næsen.

- Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis som vi plejer; vi grinede og fjollede og fortalte hende at vi elskede hende, til hun rejste afsted, udtalte Linse, Mikkel og Geggo i en fælles besked på de sociale medier mandag aften og tilføjede:

- Vi er knuste, men vi ved at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle Jer derude, som har fulgt hende på TV.

Læs hele historien om Mopper her

Se billeder fra Moppers liv herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close