Linse Kessler ramt af infektion

52-årige Linse Kessler har været under nålen en del gange. Et halvt hundrede ”tusser” pryder hendes veldrejede krop.

52-årige Linse Kessler har været under nålen en del gange. Et halvt hundrede ”tusser” pryder hendes veldrejede krop.

(Foto: Dan Mariegaard)

Linse Kessler er blevet ramt af en infektion i sine læber. Det fortæller hun om på sin Instagram-story.

- Jeg er lige kommet tilbage fra lægen, fordi jeg faktisk har fået - hvad jeg troede var, og det er det også - et herpessår på læben, fortæller Linse på sin story. Men hvad der startede som et enkelt herpessår har udviklet sig, så derfor måtte Linse en tur til lægen. 

- Det er blevet til ét, to, tre, fire, fem, seks, syv... Til 23 blærer, fortæller Linse.

- Når jeg så kiggede rigtigt på, syntes jeg godt nok også, det så lidt anderledes ud. Det er virkelig slemt! Det gør simpelthen så ondt, når jeg skal snakke og smile. Det sprækker og alt sådan noget, fortæller Linse, der har været en tur til lægen for at få svar på, hvad der er galt. 

- Og så sagde lægen, at der var stafylokokker i, så det er rigtigt dejligt. Det lyder bare ulækkert i sig selv, ikk'? Det er fandme ulæks mand, fortæller Linse i sin Instagram-story.

De mange blærer på læberne har også gjort, at Linse i øjeblikket ikke vil filme sig selv på Instagram. Derfor får man kun lov til at se videoer på det sociale media af hendes indkøb.

Ifølge Apotek.dk er stafylokokker en gruppe bakterier, som findes på huden hos mennesker. De fleste giver kun overfladiske infektioner, mens infektion med gule stafylokokker kan være alvorlig.

Linse fortæller ikke, hvilken slags stafylokokker, hun er ramt af, men man må antage, at det ikke er de alvorlige gule stafylokokker. 

Den storbarmede realitystjerne er lige nu aktuel med den nye sæson af "Familien fra Bryggen", om man får lov til at sende hendes infektionsramte læber i et afsnit af den populære realityserie vides ikke. 

I den nye sæson af "Familien fra Bryggen" har man kunnet følge Linses flytning tilbage til Danmark, ligesom hun også har prøvet at kaste sig ud i et liv som veganer. 

52-årige Linse Kessler har i 15 sæsoner været omdrejningspunktet i "Familien fra Bryggen", hvor også datteren Geggo, dennes kæreste Cengiz og barnebarnet Alba er med. 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close