Geggo og Cengiz om polterabend: Dværge, strippere og skudt kanin

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo og Cengiz er i fuld gang med at planlægge deres drømmebryllup, efter Cengiz stillede det store spørgsmål under en romantisk ferie i Thailand.

Parret har tidligere fortalt, at deres store fest skal holdes over flere dage, og at det romantiske Næsbyholm Slot, der blev opført i 1585, formentlig skal danne rammen om ”Familien fra Bryggen”-parrets fest.

Noget som Geggo og Cengiz dog ikke kan være med til at planlægge, er deres polterabend. Men det betyder langt fra, at parret ikke allerede har gjort sig tanker om, hvad de kunne tænke sig at opleve og afprøve på deres ”sidste” festdag.

Til SE og HØR fortalte parret i efteråret om deres ønsker til polterabend, og så kom de ikke mindst ind på, hvad de IKKE havde lyst til at opleve og udsættes for.

Blandt andet håber Cengiz, at han slipper for at skulle i nærkontakt med en stripper på sin polterabend.

- Jeg vil meget hellere have en dværg, jeg kan hygge mig med hele aftenen, forklarer han.

Se videoen herunder og hør, hvordan Geggo og Cengiz’ drømmepolterabend ser ud.

Artiklen fortsætter under videoen...

Tidligere havde parret planer om at blive gift i Spanien, men nu har de altså besluttet, at det skal holdes herhjemme i stedet. I begyndelsen var det også meningen, at mor Linse skulle vi sin datter og svigersøn, men den plan er også ændret.

SE og HØR har også fået en snak med parret om deres bryllupsplanlægning, og her kommer det frem, at det er Geggo, der står for det hele - og Cengiz, der "blot" sørger for, at Geggo ikke bruger for mange penge.

Du kan se videoen, hvor parret fortæller SE og HØR om deres bryllupsplanlægning herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close