Geggo og Cengiz flytter

Cengiz Salvarlig og Stephanie \

Cengiz Salvarlig og Stephanie "Geggo" Karma blev mand og kone i Las Vegas.

Foto: Dan Mariegaard

Det er slut med at bo i Dragør for Geggo og Cengiz, der snart rykker teltpælene op og flytter fra den lille by på Amager. 

Det skriver Geggo på sin blog

I længere tid har realitystjernens mange følgere også kunnet følge med i deres flytteplaner. 

- Okay, som de fleste af jer nok har fanget – så ja! Vi skal flytte. Huset vi bor i nu, har vi boet i i 2 år, og er et vi har lejet, ikke et vi har købt, skriver Geggo på bloggen.

Hun afslører ikke, hvor hun skal flytte hen med gemalen, men det bliver også en lejebolig, de flytter ind i.

De er nemlig ikke klar til at købe noget, før de ved, at det er det helt rigtige.

- Vi vil ikke købe noget, før vi er sikre på at dér vil vi bo i mange, mange år, skriver Geggo, hun glæder sig dog til, at flytte. 

-  Jeg glæder mig SÅ meget til at rykke. Jeg har faktisk aldrig følt at huset har særlig gode vibes, for at være helt ærlig, har jeg aldrig følt mig helt hjemme her. Jeg ELSKER området i Dragør – og når vi en dag skal tilbage i hus, så er det hér vi rykker hen, skriver Geggo.

Det er to år siden, at den lille familie flyttede fra Bryggen.

Det gjorde de blandt andet, så datteren kunne få sit eget værelse. 

- Alba skal have sit eget værelse, og hundene skal have en have. Vi er også ved at have fyldt lejligheden rigtig meget op, for når man får sådan en lille én så, i takt med de vokser, skal de jo også bruge flere ting. Jeg er i forvejen ikke typen der holder mig tilbage i forhold til shopping, hverken til mig eller Alba, og det har resulteret i at vi nu har så meget tøj at halvdelen ligger pakket i kælderen, noget af det står i kufferter og kasser herhjemme, og en lille del af det ligger i klædeskabet, skrev hun på bloggen

Siden parret flyttede til Dragør, er der skewt mange ting i deres liv. 

De blev fx gift sidste år, da de var på ferie i Las Vegas. Brylliuppet kunne man selvfølgelig følge i "Familien fra Bryggen". 

Se flere billeder af Geggo i galleriet herunder

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close