Efter utroskab: Her står Kylie Jenner og Jordyn Woods nu

Foto: MEGA

Kylie Jenner er ikke klar til at tilgive sin tidligere bedste veninde, Jordyn Woods - i hvert fald ikke endnu

Kilder tæt på både Jordyn og Kylie fortæller TMZ, at skåret i venskabet langt fra er klinket, fordi de to unge kvinder nærmest ikke har været i kontakt med hinanden efter at Tristan Thompson kyssede Jordyn og dermed var Khloe Kardashian, Kylie Jenners søster, utro.

TMZ skriver også, at Jordyn endnu ikke har hentet sine ting hos Kylie, hvor hun boede, og hun har heller planlagt, at hun vil hente tingene. Det skyldes primært, at Kylie og hende ikke har været i kontakt med hinanden, men også stormvejret omkring Kylies beskyldninger om, at kæresten Travis Scott har været hende utro

For dem, der stadig håber på, at Jordyn og Kylie får klinket skårene, er der verdens mindste lys i mørket. Kilder fortæller TMZ, at de to tidligere bedste veninder har skrevet lidt sammen. 

Det har muligvis hjulpet Jordyn, at Khloe i lørdags tweetede, at det ikke var Jordyns skyld, men Tristans. Og så tog Jordyn en del af skylden i sit "Red Table Talk"-interview i sidste uge, hvor hun dog nægtede at have været kategorisk utro med Tristan.  

Man siger, at tiden heler alle sår - og det kan Jordyn Woods jo håbe på også gælder for hende. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close