Anklaget for utroskab: Travis Scott afsløret på Instagram

Foto: MEGA

Instagram er blevet et medlem fattigere. Den amerikanske rapper Travis Scott har nemlig slettet sin profil på det sociale medie efter anklager om, at han har været Kylie Jenner utro. Det skriver TMZ

Kilder fortæller til mediet, at Kylie Jenner fandt flere samtaler med forskellige kvinder i Travis Scotts indbakke på Instagram, som var "lidt for søde". Beskederne førte til, at realitystjernen mente at have bevis for, at Travis havde været hende utro. 

Rapperen fastholder dog sin uskyld. Kilder fortæller TMZ, at Travis hævder, at beskederne udelukkende har været uskyldige flirts, og at han ikke har handlet på noget af det. 

Alligevel har han besluttet at slette sin Instagram-profil for at bevise over for Kylie Jenner, at det er hende og datteren Stormi, han vil. Og det tyder på, at det har virket, for Kylie har tilsyndeladende ikke helt trukket stikket på forholdet. 

Der er i øvrigt fortsat et lille lys i mørket for dem, der var vilde med at følge Travis Scott på Instagram. TMZ skriver nemlig, at rapperen genaktiverer sin profil på det sociale medie, når stormvejret omkring ham og Kylie Jenner er drevet over. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close