Divaer i junglen3. juni 2019

Philip May efter "Divaer i junglen"-sejr: - Jeg havde en fordel

Dette års sejeste reality-diva blev Philip May, da han vandt "Divaer i junglen". Over for SE og HØR indrømmer den hårdtpumpede humørspreder, at han havde en fordel i junglen, som de andre deltagere ikke havde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190328_wen_-_tv3_18.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Philip May kunne rejse hjem fra den thailandske jungle 100.000 kroner rigere og med titlen som den sejeste reality-diva i Danmark. Den blonde grinebider vandt nemlig "Divaer i junglen".

Helt fra starten af TV3-programmet var det tydeligt at se, at Philip var en smule overlegen i de fysiske dyster. Her satte han flere gange de andre deltagere til vægs.

Nu indrømmer den 29-årige TV-gut, at han vist nok var lidt bedre rustet til livet i junglen, end hans med-divaer var det. Han har nemlig været i militæret.

- Det var sgu nok en fordel et eller andet sted, indrømmer Philip i kølvandet på sin sejr, da SE og HØR fanger ham over telefonen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-29_kl._17.18.56.png
 Foto: TV3

Philip May var ikke bleg for at sætte de andre deltagere på plads. Her skubber han Nathalie Loglo ned på jorden, efter hun hele morgenen har brokket sig over, at hun ikke fik morgenmad på sengen (Foto: TV3)

Sejren i "Divaer i junglen" vil Philip dog ikke udelukkende tilskrive sin militærerfaring. Det var faktisk de færreste af hans færdigheder fra felten, som han gjorde brug af.

- Jeg tror bare, at hvis man har lidt logisk tankegang, så var der mange ting, der var nemme dernede. Der var ikke så mange af mine militærfærdigheder, jeg kunne bruge. Vi fik jo mad hver dag, og vi sov i et godt telt, forklarer den tidligere "Paradise Hotel"-deltager.

Hans tid i trøjen kunne dog også være en ulempe, da han var i junglen sammen med en masse andre knap så overlevelsesdygtige reality-divaer.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_13.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hele "Divaer i junglen"-holdet samlet til pressemødet (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Nogen gange var det som om, at det ikke var en fordel, fordi de andre også så mig som ham, der har været i militæret, fortæller Philip.

Han har endnu ikke selv hørt nogle af de andre deltagere klage over, at det var unfair, at han med sin militære baggrund havde en fordel. Til gengæld brokkede Sigmund og co. sig over det i en anden sammenhæng.

- Jeg tror, de andre har brokket sig over, at jeg hele tiden var efter dem. Det var der lidt kontroverser om, griner den veltrænede gut.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-22_kl._10.45.27.png
 Foto: TV3

Især Sigmund og Philip blev gode venner på turen til den thailandske jungle (Foto: TV3)

Men det var nu heller ikke sådan, at de andre divaer ikke var glade for Philips erfaring. Den kom bestemt til nytte ved flere lejligheder.

- De var glade for, at jeg vidste, hvordan man tændte et bål, når vi hyggede, siger han afslutningsvis.

Som vinder af TV3-programmet får Philip May en præmie på 100.000 kroner, som han dog skal betale skat af. De penge ved han dog ikke, hvordan han skal formøble endnu.

Se Philip May fortælle om sin oplevelse med "Divaer i junglen":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold