Pinligt! Philip May vil lave bodytequila, men ingen gider at slikke på hans krop

Foto: TV3

"Paradise Hotel"-fyren Philip May har fået sit eget program på Viafree, og i dag er der premiere på "Partychef på Afveje". 

Det er dog ikke alt, der går, som Philip har planlagt.

Som destinationschef i Lloret de Mar skal han nemlig sørge for at underholde de unge gæster, men de er måske ikke til så vild en fest, som Philip er vant til.

I første afsnit kaster han sig ud i en omgang bodytequila, men det virker ikke rigtigt til, at der er nogen, der vil slikke på Philips bare overkrop. 

- Det er all or nothing. Stemningen er helt i bund, så jeg vælger at bruge, hvad jeg har, og det er shots af min krop, fortæller Philip i programmet. 

Der er bare ikke rigtigt nogen af gæsterne, der bider på.

- Kom nu drenge, I lader mig ikke ligge sådan her, råber Philip til dem. 

Heldigvis har Philip sin ven Frederik med på baren, og i fællesskab får de lokket de unge gæster med på en omgang bodytequila. 

Artiklen fortsætter efter klippet

”Partychef på afveje” er en ny Viafree Original, hvor vi følger den energiske ex-Paradiso Philip May på slap line i hans nye job som destinationschef for Ung Rejs i partymekkaet Lloret de Mar.
 
Med udsigt til en chefstilling hos Ung Rejs, bliver Philip bliver sendt mod Sydeuropa uden nogen form for erfaring på området - men med store intentioner om at erobre hele guideverdenen, styre et stort hold af guider og være "den store chef".
 
"Partychef på Afveje" har premiere i dag på Viafree. 
 
Philip May har siden sin deltagelse i "Paradise Hotel" lavet flere programmer til Viafree, ligesom han også har været vært på JuicyNews. Han danner til hverdag par med den tidligere realitydeltager Simone Hvenegaard. 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close