Paradise Hotel 9. april 2019

Philip May bekræfter brud: Simone og Philip er ikke længere kærester

Philip May bekræfter, at det populære "Paradise Hotel"-par ikke længere er kærester
Foto: Kaspar Wenstrup

Tidligere i dag stillede SE og HØR spørgsmålstegn ved, om det populære realitypar, Philip May og Simone Hvenegaard, var gået fra hinanden. 

SE og HØR fik fat i Simone Hvenegaard, der hverken ville be- eller afkræfte bruddet, men nu fortæller Philip, at parret er gået fra hinanden. 

- Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden, siger Philip. 

Og derudover har den populære reality-fyr ikke yderligere at sige om bruddet. 

- Jeg har ikke flere kommentarer til det, siger han. 

Foto: Kaspar Wenstrup

Parret viste ingen tegn på, at de var ved at gå fra hinanden til pressemødet på "Divaer i junglen" for lidt over en uge siden, men nu er bruddet en realitet (Foto: Kaspar Wenstrup)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Begge parterne står angivet som "single" på Facebook, og der er ikke mange spor af Simone tilbage på Philips Instagram-profil, hvor han ellers har haft billeder af de to sammen. 

For lidt over en uge siden, var Simone med til "Divaer i junglen"-pressemødet. Philip medvirker i TV3-programmet, og dér var der absolut ingenting at mærke. 

Philip fortalte endda i et interview med SE og HØR, at han gerne ville have  børn med Simone i løbet af dette år, og at han var helt klar på de forandringer en lille baby ville medføre for hans liv som realitystjerne. 

Alting tyder altså på, at der i løbet af den seneste uge er sket noget, som har ødelagt alle de romantiske planer, Philip havde for parrets fremtid. Det er endnu uvist, hvad det er. 

Det er anden gang, at Philip og Simone går fra hinanden. Realityparret gik hver til sit i november 2017. Bruddet holdt dog ikke længe

Fem måneder senere bekræftede de to, at de var sammen igen. De havde efter bruddet brugt tid som venner, og venskabet var endt ud i, at følelserne var vendt tilbage, og parret besluttede igen at blive kærester. 

Sponsoreret indhold