Divaer i junglen5. maj 2019

Philip May er blevet akut indlagt

Realitystjernen er pt. indlagt efter yderligere end operation i knæet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-09_kl._12.46.48.png
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den altid glade "Divaer i junglen"-aktuelle Philip May er blevet indlagt oven på den knæoperation, han gennemgik tidligere på året.

Faktisk er Philip blevet endnu engang blevet opereret i knæet, og lige pt. er han indlagt til observation på hospitalet.

- Jeg blev opereret i går og fik skyllet knæet igennem. Jeg har haft nogle voldsomme smerter i det, og så har det været hjernedødt hævet. Jeg fik suget væske ud i torsdags, og da jeg havde haft lidt feber, tog de nogle prøver, forklarer Philip.

Og det er de prøver, der er skyld i, at Philip May nu er indlagt på hospitalet.

- De fandt nogle bakterier i prøverne, der ikke skulle være der, så jeg blev akut indlagt på antibiotika og opereret dagen efter, forklarer han.

Den nye operation kommer til at have konsekvenser for Philip, der har bøvlet med knæet siden starten af marts, hvor han blev opereret første gang.

- Der kommer til at gå længere tid, for skal starte langsomt op med genoptræning igen, og jeg må ikke støtte på det lige nu. Heldigvis har jeg ingen Don Joy denne gang. Jaaa, siger Philip.

Don Joy er den sorte skinne, Philip har humpet rundt med siden den første operation. Den skal han heldigvis ikke bøvle med denne gang.

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_204.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Philip med Don Joy til premieren på "Divaer i junglen"-premieren (foto: Kaspar Wenstrup)

Og Philip er fortrøstningfuld omkring hele situationen med knæet.

- Jeg har det okay, og jeg skal forhåbenligt ud igen på tirsdag. Og de er virkelig søde, personalet, så jeg holder ud, siger han fra hospitalssengen.

Philip har indtil starten af april dannet par med Simone Hvenegaard, som han mødte under "Paradise Hotel", men de to gik meget pludseligt fra hinanden.

Philip har ingen yderligere kommentarer til bruddet, eller hvordan han har det oven på bruddet.

- Det vil jeg ikke tale om lige nu, afviser han venligt.

null

Sponsoreret indhold