Dramatisk farvel: Boris skuffer Mariyah

Boris og Mariyah

Boris og Mariyah

Foto: TV3

Flirten mellem Boris Laursen og Mariyah Samia har nu varet ved i hele den her sæson af "Divaer i junglen". Den eksotiske romance får dog nu en ende, da realityfyren er ud af TV3-showet.

Exittet fra den thailandske jungle kom efter, at Boris tabte i en direkte duel med den knap så kendte diva, Chanel Misic. En duel, som han selv meldte sig til, selv om han blev frarådet det.

Nu er det så blevet tid til, at TV-gutten siger farvel til sit hold og i særdeleshed sin storbarmede flirt, Mariyah Samia. Men det sker ikke helt uden drama i aftenens afsnit.

- Jeg får bare dræberøjnene af Mariyah. Hun sagde, jeg ikke skulle, så hun er ret skuffet, siger Boris om sin afsked.

Artiklen fortsætter under billedet...

Boris og Mariyah er kommet tæt på hinanden i "Divaer i junglen" (Foto: TV3)

Og man skal da ikke kigge længe på den veldrejede babe, før man finder ud af, at hun ikke er tilfreds med situationen. Og det lægger hun da heller ikke skjul på.

- Det slår mig helt ud, det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg kommer til at mangle Boris på rigtig mange punkter. Vi var sådan os to – og alle de andre, lyder det fra Mariyah, som nu føler sig en smule alene i junglen.

Romancen mellem hende og Boris startede allerede i lufthavnen, da divaerne satte kursen mod den thailandske jungle. Her begyndte flere af de andre deltagere at spekulere i, om de havde knaldet under rejsen.

Se hele den dramatiske afsked her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Det afviste de dog begge to at have gjort, den ene mere kryptisk end den anden. Siden fortsatte deres flirt dog i det populære realityprogram, men Mariyah er bestemt ikke tilfreds med, at det nu får en ende.

- Jeg bliver virkelig rasende, efter jeg har sagt farvel til Boris, fordi jeg synes, han er en idiot, forklarer Mariyah, som frarådede hendes jungle-flirt at tage i duel.

Mariyah er dog ikke alene om at være ærgerlig. Boris er ikke meget for at indrømme det, men han er også blevet en smule glad for den bramfri blondine.

- Selvfølgelig kommer jeg til at savne Mariyah en lille smule, men hun er en stærk kvinde, og hun skal nok klare den, lyder det fra den 23-årige skærmfyr.

Se et stort interview med Boris Laursen om bla. "Divaer i junglen" her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close