Divaer i junglen1. april 2019

Boris og Mariyah om "Divaer i Junglen"-knald: Det her skete

I aftenens afsnit af "Divaer i Junglen" løb rygterne om Boris Laursen og Mariyah Samia stærkt. De to skulle nemlig have hygget sig mere end almindeligt i både lufthavnen og flyet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ankomst_11.jpg
 Foto: TV3

Allerede i første afsnit af "Divaer i Junglen" er der amoriner i luften. Boris Laursen og Mariyah Samia haft det særdeles hyggeligt på i flyet på vej til Thailands jungle.

null

Mens resten af divaerne slappede af på flyet, sad Boris og Mariyah og holdte deres egen fest. Og skal man tro nogle af de andre deltagere, så blev der lavet mere end bare at drikke.

Flere divaer siger nemlig, at de to turtelduer skulle have knaldet ombord på flyet. Men den udlægning er Boris ikke helt enig i.

- Det er de andre, der bare snakker. Det er fordi, de er meget seksuelt frustrerede dernede. Der er to med kærester, der sidder og er helt liderlige. Så det går ud over os, fortæller den populære reality-fyr til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_245.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Boris Laursen er med i den nye sæson af "Divaer i Junglen" (Foto: Kaspar Wenstrup)

null

Helt afvisende over for Mariyah har Boris dog ikke været. Han indrømmer nemlig at de to brugte meget tid sammen på rejsen til junglen.

- Da vi mødtes i lufthavnen, blev vi splittet op. Jeg gik ud for at finde noget champagne, også endte vi med at støde ind i hinanden helt random. Så sad vi i sådan nogle massageapperater og drak champagne, og vi var ved at komme for sent til flyet, forklarer den 22-årige charmør.

Mariyah: Vi havde det sjovt

Der skal to til tango, og denne reality-romance er ingen undtagelse. Og Mariyah Samia er på ingen måde lige så afvisende over for, at hun og Boris har hygget sig ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_265.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mariyah Samia er garant for god TV, og det skal nok blive sjovt at se hende i "Divaer i Junglen" (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Vi var bare fulde og havde det rigtig sjovt, siger den barmfagre badboy-elsker til SE og HØR.

null

Den 27-årige reality-babe er tydeligvis ikke afvisende over for, at der er sket mere mellem hende og Boris. Faktisk har de to også set hinanden, efter de kom hjem fra junglen i Thailand, hvor "Divaer i Junglen" blev optaget.

- Ja vi har set hinanden. Der var jeg også rigtig fuld, fortæller Mariyah ærligt som altid.

Se Boris fortælle om hans eskapader med Mariyah her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold