Reality 4. maj 2019

Nu blander Boris sig i dramaet

Fie Laursen har en fast støtte i sin bror Boris, efter det kom frem, at Frederik Skovbjerg havde været hende utro
Foto: Kaspar Wenstrup

Dramaet mellem Fie Laursen og Frederik Skovbjerg eksploderede i går, da det kom frem, at Frederik havde været Fie utro med "For lækker til love"-deltageren Sarah Amalie. 

Nu får Fie støtte fra sin bror, Boris Laursen.

På Instagram har han skrevet et langt indlæg, hvor han langer ud efter Frederik Skovbjerg. 

- Denne gang har været helt sindssyg, at han kan gå og lege en ven, få mig til at flytte ud af min lejlighed for at ville bo og passe på min søster. Men så i stedet få hende til at tro, at hun er mistroisk, syg i hovedet, ser syner, og være hende utro på blot to måneder, skrive Boris i et opslag på sin private Instagram-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet

Foto: Mikael Rieck

Fie Laursen med broren Boris. (Foto: Mikael Rieck)

Boris Laursen prøver selv at styre uden om drama i dagligdagen, men når det kommer til søsteren Fie, vil han ikke lukke øjnene.

- Det her er jo for sygt i hovedet. At køre min søster til psykiater for at være mistroisk, fordi man ikke tager sin mobil hele natten, og hun så føler, der var noget galt. DET VAR DER OGSÅ, du lå og kneppede naboen. Det er next level shit, lyder det fra Boris.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har nu valgt at vise sig som den gode storebror, han er, og er flyttet tilbage i Fies lejlighed, hvor han nu sover på sofaen.

Samtidig takker han alle de fans, der støtter Fie i den svære tid. 

Pigen, som Frederik har været Fie utro med, er realitydeltageren Sarah Amalie. 

Da SE og HØR i går talte med Sarah Amalie, havde hun dog ikke meget til overs for Fie Laursen.

Foto: Dan Mariegaard

Sarah Amalie var med til premierefesten på årets "Paradise Hotel". Hun sidder længst til højre på billedet her. (Foto: Dan Mariegaard) 

- Jeg har overhovedet ikke dårlig samvittighed. Jeg var ikke veninder med Fie, selv om hun sidder og siger det, slog realitydeltageren fast. 

Frederik bekræftede utroskaben

Torsdag aften bekræftede Frederik selv overfor SE og HØR, at han havde været Fie utro. 

Han slog samtidig fast, det ikke var det, der var årsagen til, at han og Fie var gået fra hinanden. 

- Jeg er jo ikke gået fra hende, fordi jeg har været sammen med en anden. Det overrasker jo ikke nogen, at Fie har de her psykiske problemer, og det har hun også fået bekræftet af en psykiater, at det stammer helt tilbage fra barndommen. Det er sådan set lidt det, det hele bunder i. Det er derfor, at det er gået så galt mellem mig og hende. Hun har de her trust issues, også er det selvfølgelig dobbeltmoralsk af mig at være hende utro, der er ingen undskyldning for det, lød det fra den nykårede singlefyr.

Til SE og HØR fortalte Fie efterfølgende, at hun var rystet over Frederiks forklaring.

- Jeg synes, det er fucked op, at han ikke viser nogen former for sympati eller siger undskyld for det, han har gjort. Han sidder jo bare og siger, at det er min egen skyld, at han har været mig utro. Jeg har ingen ord mere, jeg ved nærmest ikke, hvem han er overhovedet, sagde Fie Laursen til SE og HØR.

"Love Island"-vinder fik dødstrusler

Inden det kom frem, at det var Sarah Amalie, som Frederik havde været Fie utro med, troede mange, at det var "Love Island"-vinderen Julie Melsen, der havde været "den anden kvinde".

Det var dog ikke tilfældet, men alligevel nåede Julie at modtage utallige dødstrusler på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Foto: Dan Mariegaard

Julie Melsen fik dødstrusler i forbindelse med utroskabsdramaet. (Foto: Dan Mariegaard)

- Det er megaubehageligt. Der er folk der truer mig og giver mig dødstrusler på min Instagram. Jeg er taget væk hjemmefra, fordi jeg modtager dødstrusler for noget, jeg slet ikke har gjort, fortalte Julie i går til SE og HØR. 

Sponsoreret indhold