Fra Bad Boys til fuckboy? Dét sker mellem Mariyah og Boris i dag

I aftenens afsnit af "Divaer i junglen" er der slet ingen tvivl om, at Boris og Mariyah er svært glade for hinanden. De to hygger sig faktisk så meget, at de lister ud om natten for at foretage sig mystiske ting - og så vil de rigtig gerne sove ved siden af hinanden.

I sidste uge var det Boris, der lidt benægtede, at Mariyah og han havde knaldet ombord på flyveren, som de andre ellers sagde, men han ville dog gerne indrømme, at de to havde brugt tid sammen i junglen.

I aftenens afsnit indrømmer Mariyah da også, at de to er lidt glade forhinanden. 

- Der er da et eller andet mellem Boris og jeg. Vi har det rigtig sjovt, siger hun.  

Der er smålummer stemning mellem Boris og Mariyah i junglen (Foto: TV3) 

Spørgsmålet er nu, om den barmfagre blondine har droppet sine bad boys og stedet er hoppet på Boris, som jo nok må siges at være lidt mere ovre i definitionen af en fuck boy. 

- Jeg ved ikke, om vi kalder ham bad boy-Boris eller fuckboy-Boris. Jeg kalder ham lidt begge dele, siger Mariyah kryptisk, inden hun svarer på, om turtelduerne har set mere til hinanden hjemme i Danmark. 

Og dét svar kan du se i videoen øverst i artiklen. Du skal bare lige forbi Mariyahs beskrivelse af, hvordan hun får strammet sin nedre del ind med laser. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close