De unge mødre8. januar 2024

Natascha Linea kæmper for sine sønner: Her er hendes nye strategi

Når ”De unge mødre”-veteranen til foråret skal en tur i byretten, har hun tænkt sig at gøre brug af en helt ny strategi i kampen for at få sine sønner hjem
Hvis Natascha Linea ikke får medhold i byretten, anker hun til landsretten, fortæller hun til SE og HØR.
Hvis Natascha Linea ikke får medhold i byretten, anker hun til landsretten, fortæller hun til SE og HØR.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afviser rygte: Tvillingerne er IKKE fjernet

Som højgravid med tvillingerne Nadia og Elias tog Natascha Linea Kaup Jensen i foråret sønnerne Miso og Novah under armen og rejste til Tyskland fort at skabe en ny tilværelse for familien.

I CPR-registret fremgår det således, at Natascha Linea i slutningen af marts er fraflyttet Danmark og har bosat sig hos vores naboer mod syd.

Alligevel valgte Lolland Kommune efterfølgende at hente drengene til Danmark og placere dem i hver deres plejefamilie.

Efterfølgende har tv-kendissen været forbi Ankestyrelsen, hvor hun har vundet to ud af tre sager. Men beslutningen om sønnernes anbringelse står indtil videre ved magt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-06/20230531-wen-natasha-linea-038-3.jpg
Natascha Linea sammen med far Ole foran Ankestyrelsen i maj.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Natascha Linea har dog på ingen måde tænkt sig at give op, og når hun til foråret skal en tur i byretten for netop at forsøge at få Miso og Novah hjem til Tyskland.

Til SE og HØR fortæller Natascha Linea således, at hun efter fødslen af tvillingerne i sommer har fået diverse positive udtalelser fra henholdsvis en familiebehandler, en sygeplejerske hos det, der svarer til den danske version af Mødrehjælpen samt en sundhedsplejerske.

Noget, som hun håber, kan gavne hendes sag med sønnernes anbringelse positivt.

SE og HØR har set de tyske dokumenter, hvor Natascha Linea af fagpersoner blandt andet beskrives som ”en kærlig mor”, der ”kan læse sine børn” og er ”pligtopfyldende”.

– Fra mit synspunkt ser jeg Natascha som en åben, imødekommende, selvsikker kvinde og mor, der klarer sin hverdag godt, lyder det f.eks. fra sygeplejerske Beatrice Schneider fra organisationen Schutzengel.

Natascha Linea blev for få måneder siden meldt til politiet af Lolland Kommune med beskyldning om at have bortført Miso og Novah, da hun i foråret flyttede med dem til Tyskland.

SE og HØR har af politiet fået bekræftet, at sagen mod Natascha Linea stadig efterforskes.

Sponsoreret indhold