De unge mødre11. december 2023

Efterforskning i gang: Bortførte Natascha Linea sine børn?

Den tidligere ”De unge mødre”-stjerne mener, at hun bliver udsat for chikane
Natascha Linea har ikke umiddelbart planer om at vende retur til Danmark.
Natascha Linea har ikke umiddelbart planer om at vende retur til Danmark.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Efter anbringelse af Natascha Lineas sønner: Nu skal hun i retten

Det er mere end otte måneder siden, at 28-årige Natascha Linea Kaup Jensen højgravid med tvillinger tog sønnerne Miso og Novah under armen og rejste til Tyskland.

Efter et møde med Lolland Kommune den 31. marts pakkede tv-kendissen den lille families ejendele og forlod Danmark. Og af CPR-registret fremgår det da også, at hun netop er fraflyttet sin adresse i Danmark og bosat sig i det tyske fra denne dato.

Få dage efter turen til Tyskland ønskede Lolland Kommune at fjerne sønnerne akut. Og et par uger senere fik familien da også besøg af både en betjent og socialrådgivere, som tog drengene med til Danmark og placerede dem i hver deres plejefamilie.

Ifølge advokat og specialist i tvangsfjernelser Susse K. Fraaby har kommunen dog slet ikke lovhjemmel til at fjerne drengene, fordi Natascha Linea umiddelbart var flyttet fra Danmark, inden beslutningen om at anbringe drengene blev truffet.

Alligevel er tv-kendissen nu blevet meldt til politiet og anklaget for at bortføre Miso og Novah.

Ifølge Lolland Kommune mener man, at ”Natascha Linea Kaup Jensens flytning til Tyskland skete med henblik på at unddrage sig de danske myndigheder og en anbringelse”, og at det således ikke var med ”henblik på at tage permanent ophold i Tyskland”, at tv-kendissen tog sine sønner med til nabolandet mod syd.

Desuden har Natascha Linea i Ankestyrelsen selv udtalt, at hun var bange for, at ”hendes børn blev anbragt, og at de kommende tvillinger blev bortadopteret”, lyder det i dokumenter fra Lolland Kommune, som SE og HØR har set.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-06/20230531-wen-natasha-linea-038-3.jpg
Natascha Linea sammen med far Ole foran Ankestyrelsen i maj.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Selv om anbringelsen af Miso og Novah skete i foråret - og ”De unge mødre”-stjernen efterfølgende adskillige gange har været en tur i Ankestyrelsen for at få dem hjem igen - så er hun i begyndelsen af oktober blevet meldt til politiet for at have bortført sine to drenge.

Til SE og HØR fortæller Natascha Linea, at hun blev bekendt med politianmeldelsen ved en tilfældighed, fordi hun søgte aktindsigt i sagen om anbringelsen af sønnerne.

– Jeg ser det som chikane og en panikhandling, fordi de (Lolland Kommune, red.) har gjort noget, de ikke må, lyder Natascha Lineas syn på anmeldelsen til SE og HØR.

I december skal Natascha Linea til afhøring hos politiet - og en måned senere en tur i byretten for atter at kæmpe for at få Miso og Novah hjem igen.

SE og HØR har af politiet fået bekræftet, at sagen mod Natascha Linea stadig efterforskes.

Sponsoreret indhold