De unge mødre7. december 2023

Efter anbringelse af Natascha Lineas sønner: Nu skal hun i retten

Om ganske få måneder skal ”De unge mødre”-stjernen en tur i byretten for atter at forsøge at få sønnerne Miso og Novah hjem
Hvis Natascha Linea taber sagen i byretten, anker hun til landsretten, fortæller hun.
Hvis Natascha Linea taber sagen i byretten, anker hun til landsretten, fortæller hun.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Advokat om Lollands Kommunes anbringelse af Natascha Lineas sønner: Afgørelsen er ikke korrekt

Som højgravid med tvillinger tog den 28-årige Natascha Linea i foråret sine to sønner, Miso og Novah, under armen og rejste til Tyskland for at skabe en ny tilværelse for familien.

I CPR-registret fremgår det, at den lille familie i slutningen af marts er fraflyttet Danmark og efterfølgende bosat hos vores naboer mod syd. Alligevel valgte Lolland Kommune, ifølge Natascha Linea, efterfølgende at hente sønnerne til Danmark og anbringe dem i hver deres plejefamilie.

Noget, som advokat og specialist i tvangsfjernelser Susse K. Fraaby til SE og HØR fortæller, at kommunen slet ikke har lovhjemmel til.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-06/20230531-wen-natasha-linea-038-3.jpg
Natascha Linea sammen med far Ole foran Ankestyrelsen i maj.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Natascha Linea har dog ikke opgivet at få sine sønner hjem – også selv om hun ad flere omgange har været i Ankestyrelsen og senest tabt kampen om at netop at få Miso og Novah hjem til Tyskland.

Men det fik den tidligere tv-kendis til at anke beslutningen på stedet for således at ville kæmpe videre i byretten.

Til SE og HØR fortæller Natascha Linea, at hun således netop skal i byretten til januar. Og denne gang mener hun, at hendes chance for at vinde er væsentligt større:

– De tyske myndigheder har været hos mig og set på tvillingerne og vurderet mine forældreevner – og de har intet at sætte på mig overhovedet, lyder det fra Natascha Linea, der tilføjer, at blandt andre også en sundhedsplejerske og en samværskonsulent fra Danmark.

Natascha Linea forklarer desuden, at hun ligger inde med billedmateriale, som beviser, at drengene reelt boede i Tyskland, da Lolland Kommune tvangsfjernede dem – og at det naturligvis er noget, hun har tænkt sig at præsentere i byretten til januar.

Sponsoreret indhold