De unge mødre12. oktober 2018

Nadia Shila: Derfor er jeg stadig med i "De unge mødre"

Hun får hårde ord med på vejen, hver gang hun toner frem på skærmen i "De unge mødre", men alligevel er Nadia Shila med sæson efter sæson. Nu forklarer hun hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-08-21_kl._14.34.02.png
 Foto: Kanal 4

Vi har fulgt "De unge mødre"-deltageren Nadia Shila, 22, gennem meget.

Den unge mor har blandt andet fået dokumenteret, at hun har fået to børn, er flyttet til USA, har levet som hjemløs og er blevet dømt for bedrageri.

Og Nadia Shilas dramatiske liv har gang på gang vakt opsigt og harme, hvilket hun i den grad har fået at føle på de sociale medier.

Men til trods for det fortsætter Nadia Shila altså med at deltage i "De unge mødre", og på sin blog forklarer hun nu hvorfor.

- Folk spørger mig ofte, hvorfor jeg deltager i programmet? Hvorfor vil jeg fremstille mig selv og min familie på en dårlig måde?, lyder det indledningsvist fra Nadia Shila.

Hun fortæller, at holdet bag "De unge mødre" begyndte at følge hende, da hendes ældste barn Kyle var bare 10 måneder gammel.

- Folkene, jeg mødte, som er tilrettelæggerne og kamerafolkene, er seje, og du får hurtigt et tillidsforhold til dem - mest fordi de er så tæt på dig og din familie, fortæller hun på sin blog.

Nadia Shila uddyber, at det er holdet bag "De unge mødre", der især motiverer hende til at fortsætte i det populære realityshow.

- For mig er det sjovt, det er at opleve noget nyt, og jeg får lov at se de folk, der har fulgt mig i næsten fire år. Disse folk så også min datter, da jeg var otte uger henne, så hende, da hun var tre måneder gammel, de har set os, når det er værst, og når det er bedst. Det er meget intenst at invitere folk ind i dit liv, men som jeg har fortalt, så kender jeg dem, og det føles helt naturligt, forklarer hun på sin blog.

Den unge mor kommenterer også de mange kritiske røster, der især hersker på de sociale medier:

- Selvfølgelig ville jeg elske at være fri for haters, fordi det er sikkert den mørkeste bagside af medaljen, som man ikke kan forberede sig på, men når det er sagt, så er det noget, jeg er blevet vant til, fortæller hun.

Nadia Shila slår til sidst fast, at hun ikke har planer om at droppe "De unge mødre" foreløbigt.

- Jeg vil blive ved med at være med, så længe de giver mig lov til det, eller indtil min familie siger stop. Noget, jeg altid har sagt, er, at jeg har dyb respekt for producerne, som ikke får mig til at se "slem" ud. Hvis jeg siger eller gør noget, der er dumt, så er det kun mig og ikke noget, jeg kan bebrejde dem for, skriver hun på sin blog.

Sponsoreret indhold