De unge mødre13. september 2018

Nadia Shila slår hånden af sin mor

Forholdet mellem Nadia Shila og moren Heidi er iskoldt for tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_3188.jpg
 Foto: Jacob Heinel

Nadia Shila og moren Heidi rejste sammen til USA for to år siden, men noget tyder på, at forholdet mellem mor og datter ikke er specielt rosenrødt længere.

På Instagram sviner Nadia Shila sin mor til og siger, at den 48-årige Heidi hopper i offerrollen, og det er Nadia Shila godt træt af.

Derfor har hun slået hånden af hende.

Det hele startede, da Heidi selv skrev et indlæg på Instagram, hvor hun fortalte, at Nadia Shila og gemalen Jeremy var sure på hende.

Det vil Nadia Shila dog ikke have siddende på sig.

- Jeg gider simpelthen ikke at vi bliver gjort til the bad guys her, så jeg vælger at skrive her. Min mor, føler sig yderst uretfærdigt behandlet fordi der bliver stillet krav til hende. Hun mener at hun kan 1. Bo gratis og betale med $35 om måneden til “lidt mad”, 2. Få gratis bil forsikring og benzin, for det betaler den sure datter og svigersøn jo, og 3. Ryge gratis og derefter kalde datter og svigersøn luder, røvhul, møgso, stupid you name it, skriver Nadia Shila på Instagram.

Nadia Shila har set sig nødsaget til ikke at tale med sin mor. Mest for sin egen skyld.

- Jeg er på det punkt hvor jeg er nødt til at afskære hende for min egen skyld, for det ender i dumme skænderier, og jeg har en datter som jeg er nødt til at forsørge.. Jeg hverken kan eller vil forsørge en sund og rask kvinde på 48 år, der tror at hun kan freeloade alle steder, skriver Nadia Shila.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nadia Shila, der tidligere i år blev dømt for bedrageri, men som endnu ikke har været i Danmark for at afsone sin dom, skriver også indlægget, at hun prøver at ændre sin tilværelse og lære, at der er noget, der hedder ansvar.

To år siden Nadia-Shila flyttede til USA

For to år siden valgte Nadia Shila at flytte til USA. Selv sagde hun, at hun ville jagte den amerikanske drøm, men flere spekulerede i, om flytningen i stedet var et forsøg på at undgå den kommende retssag.

I USA mødte hun sin HIV-smittede mand Jeremy, som hun efterfølgende blev gift med. Parret fik tidligere på året datteren Hope.

Parret mødte hinanden, mens Nadia Shila levede som hjemløs på gaden i Los Angeles.

Nadia Shila har tidligere fortalt, at kæresten Jeremy blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, har Nadia Shila tidligere fortalt i programmet.

- Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte han i et tidligere afsnit af ”De Unge Mødre”.

Udover datteren Hope, så har Nadia Shila også sønnen Kyle, der bor i Danmark efter at være blevet fjernet fra Nadia Shila.

Sponsoreret indhold