Nadia Shila

Nyeste artikler om Nadia Shila

Fulde navn: Nadia Shila

Født:

Kendt fra: "De Unge Mødre"

Nadia Shila, som blev kendt i den populære Kanal 4-serie ”De unge mødre”, rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sin søn Kyle - uden planer om at komme tilbage til Danmark.

Ifølge Nadia Shila selv, fordi hun ville væk fra sin ekskæreste Jannick.

Knap et år senere er Kyle blevet tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder og udleveret til Danmark. Efterfølgende er Nadia Shila endt på gaden, og bor nu i vejkanten i Hollywood.

– Det var frygteligt. De kom på det motel, hvor jeg boede, og spurgte efter Kyle. Så blev jeg lagt i håndjern for øjnene af ham og måtte i fængsel, og de sendte ham hjem til hans far, siger Nadia Shila, da SE og HØR møder hende i forbindelse med optagelserne til den nye sæson af ”De unge mødre”.

Da Nadia Shila mistede Kyle, mistede hun også sin hjælp fra det amerikanske velfærdssystem.

På trods af at hun er i USA ulovligt, hjælper den californiske stat enlige mødre, der bor på gaden. Det betød, at hun fik et motelværelse af staten. Men det fik en brat afslutning.

I stedet for at vende hjem til Danmark valgte hun et liv, som de færreste nok ville foretrække: Hun flyttede på gaden.

I sommeren 2017 bor hun i et beskedent telt med sin nye amerikanske kæreste Jeremy lige ved motorvejen. Nadia Shilas mor Heidi er også kommet til USA og bor i teltet ved siden af.

– Vi vågner altid tidligt på grund af trafikken. Så går vi over og får kaffe og lidt at spise, og så sætter vi os ved indkørslen til motorvejen.

Det er her, Nadia Shilas daglige ”arbejde” begynder.

Hun sidder med et skilt, hvor der ganske enkelt står, at hun er hjemløs og mangler penge – og at hun ikke er på stoffer.

– Det er meget forskelligt, hvad folk giver. Nogle giver bare mønter, andre giver pæne beløb, siger hun.

Nadia Shila er gravid igen

Nadia Shila er den 18. august 2017 ca. 21 uger henne. Denne gang er "De unge mødre"-moren gravid med kæresten Jeremy. Der er dog et problem: Jeremy fandt ud af, at han havde hiv, og derfor ved ingen, om barnet rent faktisk er smittet med sygdommen. Det vil vise sig, når hun skal føde. Allerede nu går hun til tjek på en offentlig klinik. Når den lille kommer til verden, vil det californiske velfærdssystem igen træde i kraft, og Nadia Shila vil atter få hjælp til sit liv.

Sponsoreret indhold