Reality 9. januar 2018

Anna Due besvimede til eksamen

Bloggeren Anna Due fik ikke den eksamen, som hun havde håbet på. Hun besvimede nemlig undervejs
Foto: All Over

Bloggeren og den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Anna Due var forleden til eksamen, hvor hun sammen med sin gruppe skulle op i badminton, flagfootball og opvarmning, men det gik bestemt ikke, som hun havde regnet med.

Det skriver Anna på sin blog.

Hun besvimede nemlig undervejs i eksaminationen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk gik det galt for bloggerbaben, allerede da de startede deres opvarmningsøvelser, som var en del af eksaminationen.

- Det går allerede galt for mig lige da vi starter. Jeg var svimmel og selvfølgelig også nervøs, så jeg glemte helt at tælle takterne, seriøst… Jeg må have lignet en høne uden hovede, så slemt var det (synes jeg selv). Jeg ved at jeg kan gøre det meget bedre og uden fejl, har jo trods alt øvet serien de sidste par uger, skriver Anna på bloggen.

Men det blev endnu værre for Anna, der senere i forløbet besvimede. 

- Da vi skulle til vores hoppeserie (som var virkelig hård), begyndte jeg allerede at blive svimmel, men jeg bed de i mig og “hoppede” videre, men så skete det… Det begyndte at flimre for øjnene, og til sidst blev det nærmest sort, så jeg knækkede og lå bare der.. og winede! Min gruppe og læreren hjalp mig op, og da jeg kom nogenlunde til mig selv blev jeg helt flov, og undskyldte, skriver Anna

Selvom det altså ikke gik som Anna forventede, så kunne hun alligevel løfte armene i vejret sammen med sin gruppe.

De havde nemlig klaret sig så godt til eksamen, at de indkasserede et flot 10-tal. Den næsthøjeste karakter på karakterskalaen. 

Mødte faren til sit barn på "Paradise Hotel"

De fleste husker nok Anna og Martin fra "Paradise Hotel" tilbage i 2013, hvor en spirrende forelskelse efterfølgende blev til et barn, da de kom hjem til Danmark

Lykken som forældre varede dog ikke ved for Martin og Anna, der gik fra hinanden året efterat lille Villian var kommet til verden

Siden har parret dog formået at få et godt forældreskab op at køre. 

Da Anna Due tidligere på året stod uden et sted at bo, tilbød Martin nemlig, at hun og sønnen kunne flytte ind hos ham.

- Martin og jeg har et godt forhold til hinanden, så det at bo sammen indtil jeg en dag fandt noget nyt, ville faktisk ikke være blevet til noget problem, så det ville have været en okay nødløsning. Det ville selvfølgelig forvirre Villian at vi skulle bo der i en periode og så flytte igen, men sådan er livet nogle gange, der ville ikke være andet at gøre og det er pænt af Martin at han stod/står med åbne arme, skrev Anna på sin blog tilbage i maj. 

Selvom det tidligere par altså har det godt sammen, så har det ikke altid været fryd og gammen for dem. Den forrige kæreste Martin havde var nemlig ikke særligt vild med Anna, og det gav problemer i dere forhold som forældre

- Jeg er sur over at vi ikke blev sammen, eller det er jeg lige nu… Villian blev 2 år i går, og vi kunne ikke engang holde hans fødselsdag sammen, fordi hans nye kæreste ikke bryder sig om at vi er for meget sammen, skrev Anna sidste, da sønnen havde fødselsdag. 

Du kan se flere billeder af Anna Due i galleriet herunder

Anna Dues bryster

 

 

Sponsoreret indhold