Nyheder10. februar 2014

Paradise-Anna og ’Ham den gamle’: Venter barn

Kærligheden blomstrer hos reality-parret
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/8dcc50b6b1254f3e80b948f7e234eb1d.jpg
 Foto: Facebook
Der er familieforøgelse på vej hos reality-parret Anna Due og Martin Hjort. Parret, der mødte hinanden på Paradise Hotel i efteråret 2012, venter således deres første barn, afslører det vordende par over for SE og HØR.

Paradise-Anna er omkring 14 uger henne, og det bliver en lille dreng, fortæller Martin Hjort (som blev kendt som 'Ham den gamle' i Paradise Hotel) til SE og HØR mandag aften.

Reality-parrets forhold har været noget turbulent, siden de forlod hotellet, og graviditeten var da heller ikke planlagt - men parret glæder sig meget, til den lille 'Paradise-baby' kommer.

Paradise-Anna, der pt. er i gang med at læse enkeltfag på HF, er sat til den 4. august, og de kommende uger kan hun også ses i TV3s nye reality-serie 'Et ton cash', hvor hun medvirker sammen med sin 10 år ældre kæreste.

Dog bliver det sidste gang, at Paradise-Anna vil medvirke i et tv-program. Den kommende mor satser på at falde til ro sammen med 'Ham den gamle' - parret afslørede over for SE og HØR, at de overvejer at købe hus i Aarhus-området.

Læs også: Paradise-Martin skræmt fra vid og sansParadise-Anna og Martin Hjort mødte hinanden på Paradise Hotel i efteråret 2012, hvor de fra start udvekslede flirtende blikke og kys. Men forholdet har altså ikke været uden problemer.

'Ham den gamle' måtte nemlig sande, at Anna havde flirtet med hans bedste ven, mens Martin selv var ude af hotellet for en kort stund - og efter de forlod hotellet var forholdet også meget on/off.

Læs også: Paradise-Martin vækket fra de døde

- Martin og jeg har været rigtig meget igennem, både på godt og ondt. Det har bare været svært at gå ind i et forhold før nu. Jeg er nogle gange blevet andet valg, men det er heldigvis blevet bedre nu. Der er meget jalousi, og det har ikke været nemt, har Anna tidligere forklaret til Realityportalen.dk.

Sponsoreret indhold