Reality2. maj 2017

Anna Due var tæt på at flytte hjem til Martin igen

Efter flere råb om hjælp har Anna Due endelig fundet et sted, hvor hun og sønnen kan bo. Var det ikke lykkedes, så var hun flyttet hjem til ekskæresten Martin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-36071.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Anna Due har de seneste par måneder været i lidt af en knibe. Hun har nemlig været tæt på at stå uden bolig, og i flere desperate opråb, har hun søgt efter et sted, hvor hun og sønnen kunne bo.

Nu har hun fundet et nyt hjem, men var det ikke lykkedes, så var hun klar til at flytte ind hos ekskæresten Martin igen.

- Jeg har ledt i to år uden held (min nuværende kontrakt gjaldt kun i to år), så jeg havde slet ikke regnet med at finde noget, og faktisk skulle Villian og jeg være flyttet hjem til Martin, skriver Anna på sin blog.

Selvom Anna og Martin ikke længere er kærester, så har de i dag et godt forhold til hinanden.

Det er også derfor, at det havde kunnet ladet sig gøre for Anna og Villian at flytte ind hos ham, hvis det var kommet så vidt.

- Martin og jeg har et godt forhold til hinanden, så det at bo sammen indtil jeg en dag fandt noget nyt, ville faktisk ikke være blevet til noget problem, så det ville have været en okay nødløsning. Det ville selvfølgelig forvirre Villian at vi skulle bo der i en periode og så flytte igen, men sådan er livet nogle gange, der ville ikke være andet at gøre og det er pænt af Martin at han stod/står med åbne arme, skriver Anna.

I stedet for at flytte ind hos Martin, så har Anna og sønnen fundet et rækkehus med have, som de flytter ind i 1. juni.

Du kan se flere billeder af Anna Due i galleriet herunder

Anna Dues bryster

Sponsoreret indhold