Reality27. juli 2016

Anna Due måtte ikke være med til sønnens fødselsdag

Martins nye kæreste bryder sig ikke om, at Anna og Martin ser hinanden for meget. Derfor kunne realitystjernen ikke være med til sønnens to års fødselsdag forleden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due_privat.jpg
 Foto: Privat/Anna Due

I mandags fyldte Anna Dues lille søn Villian to år, men realitystjernen var ikke med til at fejre sønnen sammen med ekskæresten Martin, det fortæller Anna selv på sin blog.

Martins nye kæreste er nemlig ikke særligt vild med, at Anna og Martin ses, derfor kunne Anna kun lige fejre sin søns fødselsdag om morgenen, inden hun kørte ham hen til sin far.

Den manglende fødselsdagsfejring har fået Anna til at tænke over, hvorfor hun og Martin ikke blev sammen.

- Jeg er sur over at vi ikke blev sammen, eller det er jeg lige nu… Villian blev 2 år i går, og vi kunne ikke engang holde hans fødselsdag sammen, fordi hans nye kæreste ikke bryder sig om at vi er for meget sammen, skriver Anna på bloggen.

Selvom Anna og Martin ikke må se særligt meget til hinanden på grund af Martins nye kæreste, så har de et godt forhold til hinanden og de deles om deres lille dreng.

- Villian er 2 år, og han er verdens sødeste og dejligste lille dreng. Hverken Martin eller jeg kunne forestille sig et liv uden ham, han er vores lille guldklump, skriver Anna på bloggen.

Anna og Martin lærte hinanden at kende, da de begge var med i "Paradise Hotel" i 2013. Deres forhold udviklede sig hurtigt, og i 2014 kom sønnen Villian så til verden.

Desværre holdt deres forhold ikke, og Anna flyttede fra Martin i april sidste år.

Se flere billeder af Anna Due i galleriet herunder

Anna Dues bryster

Sponsoreret indhold