Reality12. maj 2015

Anna Due bekræfter: Martin og jeg er ikke kærester mere

Paradise-parret gik hver til sit i februar
Af af
Paradise-parret gik hver til sit i februar
Paradise-parret gik hver til sit i februar
 Foto: Claus PoulsenRygterne har svirret længe. I begyndelsen af april søgte Anna Due nemlig ny lejlighed, og det fik flere til at spekulere i, om hende og Martin 'Ham den gamle' Hjort var gået hver til sit.

Nu bekræfter Anna Due så, at parret, der har en lille søn sammen, ikke længere er kærester. Anna Due bekræfter på samme tid, at de er flyttet hver til sit.

Det sker i et kort indlæg på Anna Dues egen blog.

LÆS OGSÅ: Det skal Paradise-babyen hedde

- Martin og jeg flytter fra hinanden fordi vi ikke er kærester mere, det har aldrig været på grund af andet. Jeg følte mig nødsaget til at lyve, så der ikke kom flere spørgsmål (det hjalp), skriver Anna Due blandt andet med hentydning til de gange, hvor hun ikke talte sandt, da hun afviste, at parret var gået fra hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1a8cabdd89ed4720803deb2d7154686d.jpgSE og HØR blev inviteret inden for, da parret var blevet forældre til en lille søn (Foto: René Schütze)


- Martin og jeg gik fra hinanden i slutningen af februar. Der er mange grunde og meget der ligger bag, men i får ikke mere end det jeg skriver her. Martin og jeg er ikke kærester. Det går nok først op for os, sådan rigtig - når jeg er flyttet. Det er super ærgerligt, men ja, skriver Anna Due, inden hun tilføjer, at parret - der mødte hinanden på Paradise Hotel i oktober 2012 - har haft mange gode stunder sammen:

LÆS OGSÅ: Anna Due har født

- Vi har altid haft det super sjovt og vi har så mange minder sammen. Han er simpelthen den sjoveste. Martin og jeg er venner, og det er det bedste for Villian.

25. juli sidste år blev parret forældre til en lille søn, Villian.

Se eller gense, da Martin 'Ham den gamle' Hjort erklærede sin kærlighed til Anna Due på Paradise Hotel:


Sponsoreret indhold