Reality1. august 2021

Afsløring: De er klar som "Bachelorette"

Flere af kvinderne fra danske "Bachelor" vil gerne stå i spidsen, hvis der kommer en sæson "Bachelorette". Se her, hvem der håber på at skulle date en stor gruppe mænd for rullende kamera.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto_-_lotta_lemche_tv_2_1_3.jpg
 Foto: Lotta Lemche

Den amerikanske version af "Bachelor" har eksisteret i 19 år, og den har også en kvindelig pendant til datingprogrammet, nemlig "Bachelorette", hvor en fravalgt kvinde fra "Bachelor" får sin egen sæson, hvor hun har mulighed for at finde kærligheden blandt en række mandlige bejlere.

Om en sådan dansk version er på trapperne, har TV 2 endnu holdt for sig selv, men SE og HØR har gjort forarbejdet for produktionsselskabet Warner Bros. og spurgt singlekvinderne fra årets "Bachelor", om de er klar til at stå i spidsen som "Bachelorette".

Her er dem, der sagde ja.

Kirstine

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_1_0.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Kirstine havde været single i halvandet år, da hun kom ind i "Bachelor". Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Det kunne da være meget sjovt at være "Bachelorette". Det er jeg altid frisk på, siger 31-årige Kirstine, der er selvstændig med eget eventbureau.

- Jeg har datet, siden vi kom hjem fra optagelserne på Rhodos, men bare sådan løst og fast. Nu vil jeg gerne prøve nogle andre typer mænd: Noget helt andet end Jaffer og Casper, og så drømmer jeg også om en mellemting mellem de to.

Hun ved præcis, hvad hun leder efter hos en kæreste:

- Han skal have humor, et lækkert smil og være hygiejnisk - jeg gider ikke gule tænder. Og så skal han være omsorgsfuld, men også kunne styre mig, for jeg er en stor mundfuld.

- Faktisk er jeg nok lidt for meget for TV 2 - de vil nok hellere have en ung, blond, jysk pige som "Bachelorette". Men så kan jeg komme ind som nummer to, foreslår Kirstine og understreger, at det er tid til en sæson med kvinder i spidsen, så vi kan "få lidt mandekød på tv".

Sandra

https://imgix.seoghoer.dk/dansedate_31.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Sandra havde været single i seks år, da hun tog til den græske ferieø for at date Casper Berthelsen. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Jeg ville nok ikke sige nej, hvis jeg blev spurgt, svarer Sandra, der bor i Århus.

- Når det er under sådan et program, hvor jeg ved, det er konceptet, så ville jeg have det fint nok med at date så mange mænd på én gang, men hjemme i Danmark dater jeg kun én ad gangen.

- Jeg tænker, det vil være svært og hårdt, men samtidig en sjov oplevelse, siger hun.

- Jeg går efter en mand, der hviler i sig selv og har styr på sit liv.

Maya

https://imgix.seoghoer.dk/maya_bachelor.png
 Foto: Privat

Maya arbejder som kostvejleder og personlig træner. Hun havde været single i fire år, da hun kom ind i programmet. Foto: Privat

- Jeg er umiddelbart færdig med at lave tv, men man skal aldrig sige aldrig. Hvis jeg fik muligheden, så kan det godt være, jeg ville sige ja. Det kunne nok være en vild oplevelse, siger Maya, der kendte bacheloren Casper Berthelsen på forhånd.

- Jeg ville gøre mig umage for at være mig selv. Prøve at glemme kameraerne. Være ærlig, autentisk og sårbar. Og så ville jeg ikke love noget, jeg ikke kunne holde. Men jeg tror, det er vildt svært at åbne sit hjerte på den måde.

Malene

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_2_1.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Malene er studerende og bor i København. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Jeg vil megagerne være "Bachelorette"! Jeg leder stadig efter kærligheden, og det er en oplagt mulighed. Jeg går stadig og håber på en invitation, fortæller Malene, der havde været single i et halvt år, da hun trådte ind i "Bachelor".

- Jeg er sikker på, det vil være enormt overvældende at date så mange mænd på en gang. Jeg ser det dog som en udfordring. Det kunne være sjovt at stå på den anden side og se, hvordan jeg vil gribe det an. Jeg har datet flere mænd ad gangen i København, og det kunne jeg sagtens håndtere. Dog ikke i nærheden af 20.

Malene har helt styr på, hvilken mand hun leder efter:

- En mand, der har pæren i orden, er kæk, får mig til at grine og kan give mig modspil. En, der prioriterer sin sundhed, men samtidig er livsnyder. Gerne en med selvironi. Højde og drøjde samt, hvad han laver til daglig, er fuldstændig underordnet, forklarer hun og uddyber:

- Han skal have benene på jorden og værdierne på rette sted. Og så gør det ikke noget, hvis han er flot med et glimt i øjet.

Katrine

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_6.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Katrine ejer en skønhedsklinik i København. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Hvis jeg får tilbudt det, så kunne det måske være meget spændende at være "Bachelorette". Men jeg vil vente med at tage endelig stilling, til hvis jeg får tilbuddet, svarer Katrine, der deltog i "Bachelor" sammen med bedsteveninden Nadja.

De to er dog enige om, at det kunne være sjovt at deltage sammen som to bachelorettes - side om side, ligesom Casper og Jaffer.

Nadja

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_7.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Nadjas sidste officielle kæreste var i gymnasiet. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Vi kan godt synes, den samme mand er flot, men vi har aldrig været interesseret i den sammel. Så vi kan snildt dele 18 mænd imellem os, siger Nadja og Katrine.

- Vi går begge op i loyalitet og ærlighed, men mens rejselyst er meget vigtigt for Katrine, prioriterer Nadja humor højere.

Bettina

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2_5.jpg
 Foto: Lotta Lemche / TV 2

Bettina kom ind midt i "Bachelor" sammen med Stine, Alma og Binnur. Foto: Lotta Lemche / TV 2

- Jeg kan helt klart se mig selv takke ja til sådan en fantastisk mulighed: Date en masse flotte, søde singler i et lækkert middelhavsparadis, siger Bettina, der bor i København og havde været single i tre år, da hun trådte ind i programmet.

- Med min humor først, min ærlighed høj og med kærlighed til alle, ville jeg springe ud i et nyt datingeventyr!

null

Sponsoreret indhold