24 timers date i "Bachelor": Det så du ikke på tv

Få uger inde i den allerførste, danske sæson af tv-hittet ”Bachelor” skal den attraktive ungkarl tage en stor beslutning: Han skal på en lang date. En meget lang date. Faktisk skal han vælge én deltager, som han vil tilbringe 24 timer med – inklusive overnatning.

De fleste vil nok synes, det er grænseoverskridende at skulle være sammen med en anden person i et helt døgn, når man lige har mødtes og praktisk talt ikke rigtig kender hinanden endnu.

Men sådan har Casper Berthelsen det slet ikke. Nærmest tværtimod.

- Jeg er meget åben, ligetil og nysgerrig, så jeg synes faktisk ikke, det er så udfordrende at skulle på en 24 timers date. Jeg går ind til det med den indstilling, at det er sjovt og spændende at lære Stine at kende, fortæller HR-partneren til SE og HØR.

Han afslører også to af de ting, der skete på daten, som ikke kom med i programmet. Den første ting blev klippet ud.

Casper Berthelsen drømmer om et forhold, hvor han på sigt kan stifte familie. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Selvfølgelig skulle jeg ikke sove sammen med hende, det var helt fastlagt fra begyndelsen for mig, forklarer Casper Berthelsen og fortsætter:

- De har klippet det ud, men der er to soveværelser i huset, og jeg spørger hende: ”Hvilket soveværelse vil du sove på?” Og da hun har valgt, fortæller jeg hende, at så sover jeg på det andet. Så hun ikke var i tvivl om, at jeg ikke havde hensigt om at sove sammen.

Daten var ellers yderst romantisk med intim middag, champagne og chokoladeovertrukne jordbær, men natten blev altså tilbragt hver for sig.

Først havde Casper Berthelsen dog en stund alene med Stine, efter kameraerne blev slukket, og tv-holdet var taget af sted.

- Vi sad lige oppe en times tid mere og snakkede yderligere. Uden at sige for meget, så kan jeg fortælle, at der blev sagt nogle lidt flere ting, end hvis kameraerne havde været tændt, afslører Casper Berthelsen.

- Jeg kan sige så meget, at min samtale med Stine gav mig indsigt i nogle ting, der sker i kvindernes hus, der får mig til at genoverveje nogle ting.

Hvad det er for tanker, Casper Berthelsen kommer på, må du se i ”Bachelor” på TV 2 Play.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close