Deltager i tårer: Veninden smidt ud af "Bachelor"

De to kvinder fra Nakskov kom sammen ind som deltagere i "Bachelor". De er vokset op sammen, har en skønhedsklinik og er enige om, at hvis Casper Berthelsen vælger den ene, så slipper han ikke helt for den anden, da de er bedste veninder.

I dagens afsnit af datingprogrammet sker det uundgåelige dog allerede: Der er roseceremoni for anden gang, og kun den ene af veninderne går videre.

Casper Berthelsen giver en rose til 27-årige Katrine, og det betyder i samme ombæring, at der ikke er flere roser, og at 26-årige Nadja derfor må forlade "Bachelor" og rejse hjem fra Rhodos.

- Det kommer bag på mig, hvor ked af det jeg bliver. Jeg ser hende jo igen, siger Katrine til SE og HØR.

Hun græder på vej op til bacheloren for at modtage sin rose, men der er altså ikke tale om glædestårer, selv om deltageren selvfølgelig gerne vil fortsætte med at date militærmanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Selv om Katrine går videre i \

Selv om Katrine går videre i "Bachelor", er hun meget ked af det i programmets anden roseceremoni. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Tanken om at miste veninden Nadja er altoverskyggende i det øjeblik, og Katrine græder og græder over, at hun nu skal blive i programmet uden sin BFF, der er på vej hjem til Danmark.

- Det er ikke særlig sjovt at gå den her vej alene. Nadja har fortjent at blive her lige så meget, som jeg har, siger en tydeligt berørt Katrine til kameraet efter ceremonien.

- Jeg elsker hende. That's it. Hun betyder rigtig meget for mig.

Til SE og HØR forklarer Katrine, hvorfor hun bliver så ked af det, da veninden bliver sendt hjem fra "Bachelor":

- Det er hele situationen. Jeg er taget ud af mine faste omgivelser og væk fra mennesker, jeg holder af, fordi vi ikke har vores mobiler. Den eneste, jeg stoler på i huset, er Nadja. Så det er klart, jeg bliver ked af det, da hun ryger - mine følelser sidder uden på tøjet, fortæller lollikken og fortsætter:

- Derudover er det ydmygende at stå på den trappe og blive valgt til og fra. Og jeg er presset, fordi jeg er spærret inde i et andet land med 18 fremmede kvinder.

Katrine har dog også ondt af den hjemsendte veninde, fordi hun ikke mener, Nadja fik en fair chance.

- Jeg er så stolt af, at Nadja dater på landsdækkende tv, for hun skal tage sig meget sammen til at date derhjemme. Så jeg synes ikke, hun fortjener at blive sendt hjem allerede, for hun har slet ikke nået at vise, hvem hun er.

- Jeg synes, Casper traf et forkert valg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Casper Berthelsen er den første bachelor i den danske udgave af \

Casper Berthelsen fravælger to kvinder i programmets anden roseceremoni. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Bacheloren, Casper Berthelsen, ved godt, at han med sit valg har skilt de to BFF's ad.

- Det gør ondt i hjertet at se to gode veninder blive splittet, siger han.

Nadjas sidste ord, før hun forlader programmet og sin bedste veninde, er:

- Jeg fik ikke rigtig vist, hvem jeg var uden Katrine, og det er rigtig ærgerligt, men det er bare sådan, det er.

Se, hvordan det går Katrine uden veninden i "Bachelor" på TV 2 Play.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close