Ny Bachelor-deltager! Maya afslører sandheden om sin fortid med Casper

"Bachelor" er godt i gang, da programmet pludselig tager en uventet drejning i tirsdagens afsnit.

Gruppen af bejlende kvinder er i fuld sving med at lære bacheloren, 33-årige Casper Berthelsen, at kende, da en date bliver afbrudt af værten, Petra Nagel.

Midt i et fotoshoot med tre kvinder bliver Casper nemlig overrasket af den nye deltager, som Petra har under armen: Det er 30-årige Maya, som bacheloren kender hjemmefra.

Faktisk har de to skrevet sammen i fire år, får seerne at vide.

Men der er meget mere til historien, fortæller Maya, da SE og HØR kontakter hende for at spørge til parrets fortid.

Maya er ny deltager i Bachelor.

Casper overraskes af den nye deltager Maya, som han kender hjemmefra. Foto: TV 2

Maya og Casper har godt nok skrevet sammen i fire år, og det er også rigtigt, at de aldrig har mødtes, før Maya stod nede på Rhodos og var en del af programmet. Men Maya understreger, at hun ikke havde et forspring i forhold til de andre kvinder i programmet.

- Casper og jeg mødtes på Tinder, og vi har da flirtet. Der har været noget dér, men det har ikke været seriøst. Vi er ikke kommet så langt i snakken, fortæller Maya til SE og HØR.

- Vi har smalltalket. Og vi har altså ikke skrevet sammen nonstop i de fire år. Faktisk havde vi ikke talt sammen siden 2017, indtil jeg så, at Casper skulle være bachelor. I den periode har vi bare reageret og kommenteret lidt på hinanden stories på Instagram.

Da Maya så reklamerne for programmet, kunne hun straks genkende Casper, og derfor genoptog hun deres snak. Dog kun for at rose ham at stille op.

Maya er ny deltager i Bachelor

Maya bor i Aarhus ligesom bacheloren. Foto: TV 2

- Jeg skrev til ham, at han var modig, og at jeg aldrig selv ville være på tv, siger Maya og fortsætter:

- Men det ender med, at han skriver, at han håber på at se mig i Grækenland. Og så tænker jeg "Nåh, så er der stadig noget". Men jeg meldte mig lige så meget for oplevelsens skyld. Jeg elsker at rejse og opleve. Jeg vil dog ikke lægge skjul på, at jeg er interesseret.

Casper og Maya har givet SE og HØR lov til at dele nogle af deres beskeder:

Casper og Maya har givet os lov til at dele nogle af deres beskeder.

Casper og Maya har givet os lov til at dele nogle af deres beskeder.

 

Maya, der arbejder som personlig træner, indrømmer også, at det kan virke lidt mærkeligt, at hun og Casper aldrig har mødtes, når de har kendt hinanden så længe og endda begge boet i Aarhus.

Det er netop de mange rejser, der har spændt ben for de to.

- Vi talte on/off, og når vi gjorde, passede det altid med, at jeg var ude at rejse, eller han var udstationeret. Han var på et tidspunkt på 14 dages ferie fra sin udstationering, hvor jeg også var i Aarhus, og der inviterede han mig på vin. Men vi nåede det ikke.

- Jeg føler ikke, at jeg har et forspring. Vi har ikke opbygget en relation, så jeg føler oprigtigt, at jeg har lige så store chancer som de andre deltagere, ikke større.

Hvordan kan det være? Du har jo kendt ham så længe?

- Jeg synes, de andre ser megasøde og smukke ud, og så er jeg nok også lidt usikker, for jeg ved ikke engang, om Casper er noget for mig, for jeg kender ham jo ikke. Jeg har ingen idé om, om vi er et match. Han er en fremmed for mig.

Var Casper som forventet, da du så mødte ham?

- Han er en flot, sød fyr, der ligner sig selv. Og det var dejligt på fotoshootet at have to minutter sammen, hvor vi kunne kigge hinanden i øjnene og smile lidt. Der connectede vi lidt. Men fordi der blev taget billeder, kunne vi ikke rigtig sige noget tilo hinanden.

I slutningen af gruppedaten skal Casper vælge én af de fire kvinder til en solodate. Her bliver Maya ikke valgt, trods hun lige har overrasket Casper på Rhodos.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, at han ikke vælger mig, men jeg synes, det var bedre stil at vælge en af dem, der havde været på date med ham hele dagen, fortæller Maya og afslutter:

- Da jeg har slugt skuffelsen, synes jeg, det er meget bedre, at jeg selv kommer hjem og møder de andre, i stedet for de får at vide, at der er kommet en ny deltager, som allerede er på solodate med Casper.

Se, hvordan det går Maya, i "Bachelor" på TV 2 Play.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close