”Bachelor”-Jaffer valgte Bolette: Sådan går det parret i dag

I intet mindre end seks uger har fans af det populære realityprogram ”Bachelor” kunne se til, mens de to bachelorer, Jaffer Janjooa, og Casper Berthelsen, 32, har datet adskillige kærlighedshungrende kvinder, der alle var rejst til det græske øhav fi håbet om at finde den eneste ene.

Slutteligt måtte Jaffer vælge mellem kvinderne Louise og Bolette. Og det var således sidstnævnte, der løb med Jaffers hjerte og fik tilbudt bachelorens allersidste rose.

Siden da er det gået mere end almindeligt strålende for parret, der i dag er blevet kærester:

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lotta Lemche/TV 2)

- Vi aftaler, at når vi kommer hjem, så giver vi lige hinanden plads til at være sammen med vores familier, forklarer Jaffer, der således måtte undvære Bolette i ganske få dage, før de to atter teamede op og forsøgte at ses i mere hverdagsagtige rammer.

”Bachelor”-optagelserne sluttede tilbage i oktober sidste år. Og siden da har parret så vidt muligt forsøgt at skjule, hvordan det hele endte efter hjemkomsten fra det græske øhav:

- Det er ret mange måneder, det har været hemmeligt. Og på en måde er det meget godt, der har været corona, når man har gået med masker. Men det har også været hårdt, fordi vi ikke har kunne gå ud sammen, fortæller Jaffer til SE og HØR.

Alligevel har der i den grad været plads til romantik:

- Vi har lavet hjemmedates, hvor vi har lavet mad til hinanden. Og det har måske gjort, at vi er kommet tættere på hinanden meget hurtigere, lyder det fra Jaffer, der desuden forklarer, at hele processen med at lære sin nye kæreste at kende ”kom meget naturligt”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Men det er ikke kun den nye status som kærester, det forelskede par kan afsløre. For to måneder siden flyttede de nemlig sammen ind i en lejlighed i København:

- Jeg synes, det går overraskende godt. Det er gået lidt hurtigt, men på den rigtig gode måde. Det her med, at når noget føles rigtigt, så er det bare med at springe ud i det. Og det er virkelig gået over al forventning – han er helt klart den bedste roommate, man kan få, lyder det fra Bolette, der i den grad faldt pladask for den sidst ankomne bachelor:

- Jeg faldt rigtig meget for hans personlighed. Han er det mest omsorgsfulde menneske – han tog sig hele tiden så godt af mig. Og så tror jeg også bare, at hans livssyn er så inspirerende – han ser hele tiden så lyst på alting, og der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. Han kan altid skabe glæde og altid gøre mig glad.

På nuværende tidspunkt har parret ikke en helt klar plan om familieforøgelse. Dog er de begge sikre på, at børn er en del af deres fremtid:

- Vi skal da have børn på et tidspunkt. Bare ikke lige nu. Vi har selvfølgelig snakket om det, men det bliver først efter, vi har oplevet alle mulige ting sammen, forklarer Jaffer og uddyber, at de to har planer om at rejse ud i verden sammen, før børn bliver en del af hele ligningen.

Og så er der lige én ting, parret skal opleve, inden deres rejse sammen for alvor kan begynde:

- Nu åbner alt jo op. Så vi har aftalt, at første dag vi bliver offentlige, der skal vi ud på vores første date, hvor vi skal ud at spise, griner Jaffer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close